Warm het najaar in!

De temperatuur is de laatste dagen flink gekelderd en het najaar is daarmee volop ingezet. Het is dé tijd bij uitstek om aan het water te zijn, want de karpers gooien deze dagen vaak de schroom van zich af en azen actiever dan in andere seizoenen. Het is echter koud aan de waterkant en zeker tijdens de nachten daalt het kwik soms stevig richting de 0 graden. De hoogste tijd dus om je goed warm aan te kleden en dat kan uitstekend met onze warme CarpFeeling hoodies!


Al onze hoodies zijn verkrijgbaar in het zwart en in het groen 

Vorige maand lanceerden we onze webshop en deze is sindsdien gevuld met enkele gave producten, waaronder de onvervalste Carp Comic mokken en heerlijk warme hoodies, voorzien van gave printen. Wat denk je bijvoorbeeld van de Stalking of Chew on this? Alle hoodies zijn zowel in zwart als groen verkrijgbaar en zijn van uitstekende kwaliteit, zo krijg je het absoluut niet koud aan de waterkant!

Natuurlijk zijn de hoodies ook uitstekend te combineren met de originele CarpFeeling snapback, die is voorzien van een gave ‘Catch & Release’ patch, zoals te zien op de onderstaande foto van Frank die vorige week zijn Nederlands PB ving tijdens een korte social.

Frank met zijn grootste Nederlandse karper en onze CF snapbackFrank met zijn grootste Nederlandse karper én onze CF snapback

Bestel jouw eigen Carp Comic mok!

Waar er in de zomermaanden vooral koele dranken worden genuttigd, zal er de komende tijd toch steeds vaker voor warme dranken als koffie en thee worden gekozen om warm te blijven. Wat is er nu leuker dan deze te drinken uit jouw eigen de , die is voorzien van een grappige strip?! De mokken zijn exclusief in onze shop verkrijgbaar voor slechts 8,50 per stuk. Tip: de mokken zijn ook leuk als geschenk bij een verjaardag of tijdens de komende feestdagen.

De Carp Comic mokken geven jouw koffie- of theemomentje nog meer glans

Bestel nu ook jouw CarpFeeling merchandise en zit straks lekker warm aan het water! Bezoek de shop via het menu of door op de link hieronder te klikken.

Ga nu naar de webshop

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.