We gaan een heel weekend voor de CarpCam vissen

We hebben op de nieuwe stek twee nachten voor de CarpCam gevist met als resultaat twee mooie schubkarpers. We vonden het nou wel tijd om een keer een lang weekend onze rigs voor de cam te laten zakken. We willen namelijk heel erg graag de grote spiegel vangen die regelmatig onze stek leeg vreet. We willen immers heel graag weten wat ze weegt!


27 pond, op het matje

Vorige week was het een rustige week voor de CarpCam. De wind was gedraaid wat ervoor heeft gezorgd dat de meeste karpers in geen velden of wegen te bekennen waren. Dit terwijl ze de week daarvoor niet voor de camera waren weg te slaan. We denken zelf dat deze (koude) oosten wind de vissen het diepere water op liet zoeken. Ondanks het wegblijven van de karper wisten we vorige week toch nog een prachtige schubkarper van 27 pond te vangen.

Vol spanning naar het scherm turen, wachtend op die ene vis....

De wind is inmiddels gedraaid en druppelsgewijs verschijnen de karpers weer op onze voerplek. Vrijdag 19-11-2010  zullen we om 14:00 onze rig voor de CarpCam plaatsen. We beginnen met de rig waar we vorige keer niet aan toe kwamen, namelijk en KD-rig. Aan de hair knopen we een tijgernoot en een imitatie pop-up maisje.


Nou maar hopen dat ze er niet vanaf kunnen blijven. We zien jullie vrijdag om 14:00!!

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.