We gaan weer een volle maand onderwater!

Goed nieuws voor de mensen die dit weer te koud vinden om te vissen. Je hebt er even op moeten wachten, maar vanaf vrijdag 29 oktober 2010 kun je weer live onderwaterbeelden bekijken op CarpFeeling. Je hoeft dus je verwarmde kamer niet meer uit om karpers te kunnen zien. Sommige van jullie wisten het misschien al, maar we zijn al een tijdje druk bezig met het maken van een nieuwe onderwater camera, en het resultaat mag er zijn!


Bloed, zweet en tranen, maar hij klaar, de nieuwe CarpCam

Met de nieuwe CarpCam hebben we een flinke sprong vooruit gemaakt. We hebben namelijk niet alleen een betere beeldkwaliteit, het is met onze nieuwe technieken nu ook mogelijk om de hele nacht naar helder beeld te blijven kijken. Ook is de nieuwe CarpCam voorzien van een groothoeklens waardoor je meer van de stek te zien krijgt.


We zijn vanaf vrijdag begonnen met het voeren van MTC boilies en partikels van Aasvoorkarpers. Als we live gaan hebben we dus al een week gevoerd. Ben jij benieuwd naar de nieuwe live beelden? Zorg dan dat je vanaf vrijdag een kijkje neemt!

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.