We gaan weer live uitzenden!!

Het is de afgelopen tijd een beetje stil geweest rondom de CarpCam, maar ik kan je vertellen dat je vanaf morgen weer kunt genieten van een portie live onderwater geweld!

Even voor de mensen die de CarpCam HQ nog niet kennen. Ergens in Nederland (openbaar water) hebben we een onderwater camera geplaatst. Op een diepte van bijna 3 meter kijkt deze camera uit over een stek die we dagelijks voorzien van een portie voer. Nu ruim een week verder wordt deze stek goed bezocht door een aantal dikke karpers.
 
Natuurlijk zal er niet de hele dag vis te zien zijn maar toch valt het me op dat de karpers deze keer wel erg lang op de stek blijven hangen. Het unieke aan de CarpCam is dat je op deze manier een erg realistisch beeld krijgt van hoe het er nu 'echt' aan toe kan gaan onderwater. Alles is namelijk live en uncut! Zowel overdag als in het holst van de nacht. We zenden namelijk 24/7 uit!


Ze hebben de stek weer gevonden!


Ook deze keer hebben we er weer voor gekozen om te voeren/vissen met het aas van Aasvoorkarpers en MTC Baits. We gebruiken dit aas al jaren en hebben hier heel erg goede ervaringen mee. Never change a winning team!

De boilie die we gaan gebruiken is de nieuwe bol van MTC, genaamd 'the Globe'. Deze 'hartige' instant bol is een echte allrouder die we maar wat graag willen zien op onze stek. Hiervan gaan we dagelijks 500 gram voor de camera gooien. De partikels worden zoals al eerder aangegeven verzorgd door AVK. Een mix van drie verschillende kleuren tijgernoten (tricolore) moet de karper wel even zoet houden. Ook hiervan voeren we dagelijks 500 gram.


Ook deze keer maken we gebruik van het kwaliteits aas van AVK & MTC


Het streamen van de beelden doen we deze keer niet via onze eigen servers, maar we gaan gebruik maken van de streaming servers van Youtube. De reden dat we hiervoor hebben gekozen is omdat het op deze manier mogelijk is de CarpCam op vrijwel elk apparaat te bekijken. Dus ook op je mobiel of tablet! Hier zal je baas, vrouw of docent blij mee zijn...


Deze keer ook op je telefoon of tablet te bekijken


Zondag 6 oktober 2013 (morgen) gaan we van start. Om precies 12:00 uur starten we de stream en begint het spektakel. Aangezien de vis de hele week rond die tijd op de stek aanwezig is verwachten we toch wel meteen vis te kunnen zien.

Heel erg veel plezier en tot morgen!!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.