Wij gaan op vakantie

Schrik niet, de site gaat niet op zwart. De vaste bezoekers van onze website zullen het inmiddels misschien al herkennen, want ieder jaar plannen we even een momentje in om tot rust te komen. Het hele jaar door wordt er door de crew van CarpFeeling namelijk gebuffeld om jullie dagelijks van een leuk artikel te kunnen voorzien. Je zult begrijpen dat dit niet alleen veel tijd vergt, maar ook veel coulance van onze naasten.

Dus, terwijl veel van jullie de (buitenlandse) zon opzoeken gaan wij het ook even iets rustiger aan doen. Even de beentjes onderuit, op het strand liggen, aandacht besteden aan onze partners, kinderen en vrienden, een BBQ’tje aanslingeren en bovenal lekker relaxen. De meesten van ons tenminste, want er zijn er onder ons natuurlijk ook die hardcore door zullen vissen op jacht naar die zomerbakken!


Geniet van je vakantie, met of zonder hengels ;)

Onze vakantie duurt vier weken en gaat in op maandag 25 juli. In die vier weken plaatsen we nog steeds artikelen, maar om de dag in plaats van dagelijks. Op 21 augustus gaan we weer vol gas aan de slag met het dagelijks aanleveren van leuke en informatieve artikelen en video’s zoals jullie dat van ons gewend zijn en tegen die tijd hebben we ook een verrassing voor jullie, maar daarover later meer.

Fijne vakantie!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.