Winnaar Foto van de Maand

Het was even stil rond deze rubriek, maar hier dan de winnaar van de foto maand. Echt een pracht plaat die het jaargetijde dat inmiddels achter ons ligt in zijn volle glorie laat zien. Wat een sfeer straalt deze foto uit van Robert van Dijk.

Als winnaar mogen wij Robert blij maken met een een Trakker NXG Camera Bag en een Cygnet camera adapter ter waarde van € 60,-. Deze prachtige prijs wordt je aangeboden door Korda Europa

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs Robert! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen zodat we deze prachtige prijs kunnen opsturen.

Nieuwe opzet

Na een kleine 6 jaar deze rubriek te hebben gedaan is het tijd voor iets nieuws. Wat exact houden we nog even geheim maar hou dus Carpfeeling in de gaten.

Natuurlijk mag je nog steeds je foto's opsturen en wie weet plaatsen wij ze wel in het fotoalbum of op onze Facebook pagina!

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.