Winnaars World Carp Classic 2015

Ondanks dat we anno 2015 meerdere wereldkampioenschappen hebben op het gebied van karpervissen, is de World Carp Classic misschien wel het meest officieel. Het kampioenschap vond dit jaar weer plaats op de plek waar elke WCC zou moeten worden gehouden en dat is het Franse Lac de Madine. De afgelopen week hebben meer dan 100 man gestreden voor die prestigieuze trofee en zoals in alle toernooien kan er maar 1 team de winnaar zijn.

1

The overall standings

De top 3 winnaars heeft dit jaar een behoorlijk Nederlands tintje. De winnaar is het team van Carp Connection bestaande uit teamcaptain Larissa Switlyk, Mattie Curfs en Nederlander Hans Sissingh. Zij trokken stek 63 in de Carp ‘r Us sectie en trokken hiermee een van de betere stekken. Deze overwinning is helaas geen Nederlandse overwinning aangezien Carp Connections uitkwam voor Amerika. 

2

Bianca en Lizette deden waar ze goed in waren

De nummer twee van dit jaar waren de winnaars van de WCC 2013. Lizette Beunders en Bianca Venema deden waar ze goed in waren en pakken de tweede plek in dit door mannen gedomineerde toernooi. Ze trokken een stek in de Karpela Cont sectie en bevisten stek 9. In kilo’s harkten ze 59,3 kilo bij elkaar wat net 2,4 kilo te weinig was voor het kampioenschap. De derde plek is in Italiaanse handen gekomen. Daniele Colapicchioni, Riccardo Battisti en Roberto Mattei  vingen 55,7 kilo bij elkaar op stek 1. Deze stek bevond zich tevens in de Karpela Cont. sectie. 

Wij willen alle winnaars feliciteren met het behalen van deze fantastische overwinning!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.