Woensdag 21 Juni is het zover...

Komende woensdag vertrekt het Nederlands Damesteam richting Engeland voor hun 1e interland die op 22 t/m 25 juni gevist zal worden. Tijdens deze 72 uur durende wedstrijd gaan zij de strijd aan met Engeland en Wales op het historische Wraysbury. Vorig jaar is het team, op initiatief van Sportvisserij Nederland en De KSN, door de voormalige bondscoach Jacques Kruller samengesteld. Waarna Ferry Verhofstad het stokje heeft overgenomen.

Het team bestaat uit 8 dames, die 4 koppels vormen;

  • Angelique & Sabine
  • Sabrina & Rowen
  • Jessica & Simone
  • Anette & Mariska

Om tegen het geweld van de Engelse en Wales dames op te kunnen boksen, hebben zij allen hard getraind op o.a. markeren, peilen, precisie en afstand werpen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen, verschillende dames weten nu zelfs over de 120 meter te gooien.

Er werd ook met de Spomb flink geoefend. 

De wedstrijd van aankomend weekend wordt gevist volgens de internationale regels van de FIPS en CIPS. Dezelfde die gelden voor de WK heren. Dit is tot nu toe het grootste Internationale Dames karper evenement ooit en voor Nederland de aller eerste! Daarom kunnen de dames wel wat support gebruiken om de strijd aan te gaan tegen Engeland en Wales.

Het Damesteam word bijgestaan door vele sponsors.

Afgelopen weekend werden de laatste voorbereidingen getroffen...

Het GrainBaits aas wordt vers gedraaid, er gaan partikels, boilies & squares mee in verschillende diameters. Nieuwe lijnen werden opgespoeld, verschillende rigs worden geknoopt en de dames bespraken nogmaals samen de tactieken door.

Sabine en Angelique hebben ook de handen uit de mouw gestoken en hielpen GrainBaits bij het maken van het aas.

Wil je de dames aanmoedigen of de wedstrijd volgen? Als de verbinding in Engeland het toelaat, zal er regelmatig een update verschijnen op de volgende Facebook pagina's;

https://www.facebook.com/sabinegroenhof/

https://www.facebook.com/carpteamengland/

De fel begeerde beker! Wie gaat er mee naar huis?

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.