Wychwood, weer terug van weggeweest

Ondanks dat Wychwood vorig jaar op diverse beurzen te vinden was waren de producten maar mondjesmaat verkrijgbaar. Langzaam komt daar verandering in en sinds een poosje is ook de vernieuwde website online waar een heel scala aan producten te vinden is. Naast de bekende stretchers, tenten en tassen heeft Wychwood een leuke en interessante vernieuwingen toegepast op een aantal bestaande producten.


Lichter en sterker, de titanium banksticks

Zo is er bijvoorbeeld de Pocket Rod Pod welke een poosje geleden al eens op CarpFeeling voorbij kwam. Een handig en innovatief product waarmee je in een handomdraai wisselt tussen rodpod en losse steunen! Daarnaast heeft Wychwood nog een ander mooi product wat betreft steunen en dat zijn de banksticks gemaakt van titanium. Titanium heeft twee voordelen tegenover rvs. Het is stukken lichter in gewicht en het is een stuk sterker! Het gewicht van een titanium bankstick is ongeveer de helft van de roestvrijstalen variant. Enig nadeel is de prijs, de titanium banksticks zijn namelijk ruim een keer zo duur. Op de website is jammer genoeg nog niks te zien over titanium buzzerbars, maar wie weet dat die in de toekomst nog gaan komen. Het zou een mooie oplossing kunnen zijn voor de (mobiele) vissers die graag het gewicht van hun uitrusting tot een minimum willen beperken.

Warmtekleding, niet bepaald onbelangrijk als je 's winters door blijft vissen

Dan heeft Wychwood voor de aankomende koude maanden nog wat winterse kledij in het assortiment. Je hebt de keuze tussen een tweedelig waterdicht warmtepak (broek en jas los verkrijgbaar), welke me erg bekend voorkomen. Deze lijken namelijk als twee druppels water het warmtepak van Sundridge. Naast een paar kleine uiterlijke verschillen zijn deze dus identiek aan elkaar. Voor de die-hards die van plan zijn de winter door te blijven vissen zeker een aanrader! Naast het tweedelige warmtepak heeft Wychwood ook een dikke winterjas in het assortiment die je dankzij het nette model ook buiten het vissen om prima kunt dragen.


De meeste producten van Wychwood zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. De Signature Range bevat gunstig geprijsde instapproducten, gevolgd door de Solace Range en de Epic Range en zo is er voor elk budget haast wel iets te vinden. Meer weten of benieuwd naar het hele assortiment? Neem dan eens een kijkje op www.wychwood-carp.co.uk.

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.