You only live once

Wie een bootmerk moet opnoemen binnen onze karpervisserij zal steevast uitkomen bij Vortex, de bekendste carpdog van de lage landen mag hem haar baasje noemen en ook samen met Lennart Hoomoedt weet hij met Dutch Carp Metals en Sunrise Baitservice hoogwaardige kwaliteit neer te zetten. Het mag gezegd worden dat Arjan Verkoelen een duizendpoot is. Toch was 2013 een donker jaar voor hem maar om te floreren moet je eerst zinken tot het diepste punt. In 2014 gooide hij het roer drastisch om en creëerde zijn eigen medicijn.

“De bandbreedte vanuit wij mensen opereren ligt tussen angst en verlangen.
De angst wint het meestal... de angst is sterker...
Als de angst gewonnen heeft, de demonen in je wonen en mister Depression bezit van je heeft dan... dan is alles zwart en....
goed ook! Maar....What doesn't kill you makes you stronger!”.

Arjan beleefde vorig jaar een hoop memorabele avonturen

Arjan beleefde vorig jaar een hoop memorabele avonturen

Wie Arjan op Facebook in de gaten houdt weet dat hij een begenadigd schrijver is en je kan meenemen tot het puntje van je stoel. Zijn rijke collectie foto’s en de geweldige avonturen die hij in 2015 beleefde zorgt ervoor dat hij aankomende vrijdag 15 januari zijn verhaal gaat vertellen in een fantastische presentatie genaamd YOLO, Enjoy life, Chase your dream.

Banner

Be there!

In deze presentatie neemt hij je mee naar de veranderingen die hij bracht in zijn leven, de geweldige visserij op iconische wateren en de vriendschappen die daar gesmeed zijn. Arjan neemt je mee van het uitgestrekte Lac du Saint Cassien, de modder van du Der tot misschien wel het meest iconische water ter wereld genaamd Redmire. Hij neemt je mee naar de machtige rivier de Thames en het legendarische Saint Croix en zal vertellen over de vissen, de natuur en de beleving.

Lara the Carpdog @ Cassien

Lara the Carpdog @ Cassien

Deze presentatie van Arjan Verkoelen vindt plaats tijdens de KSN meeting van Regio Midden in zalencentrum Wieleman te Westervoort. Wees aanwezig op 15 januari om 19:30 uur. De entree bedraagt voor KSN leden 2,00 euro en voor niet KSN leden 4,00 euro.

Be there!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.