BB Super Shock aan de waterkant

Aasfabrikant Bosche Boilies heeft sinds kort een nieuw product in haar assortiment opgenomen. Super Shock is door Bosche Boilies ontwikkeld en zit tussen een flavour en dip in. Eigenlijk is het zowel een flavour als een dip. Een potje van 100ml kan gebruikt worden om 10 kilo pellets of particles te boosten. Daarnaast is het ook enorm geschikt om je boilie/popup in te soaken zodat het meer als een dip gebruikt wordt.Super Shock is zwaarder dan water en het zal dus rondom je haakaas op de bodem blijven liggen. Het bevat natuurlijke suikers en vloeibare aminozuren. Naar verluidt bevordert het ook de spijsvertering van de karper.


Super shock is PVA vriendelijk


Als eerste heb ik Super Shock verwerkt in een stickmix om te kijken wat het effect zou zijn op pva. Gelukkig is super Shock pva-vriendelijk waardoor je het dus met een gerust hart met pva kunt combineren. Nadat de stick gesmolten was lag er na een paar minuten een dikke waas op de bodem.


Vanaf de zijkant is goed te zien hoe het zich over de bodem verspreid


Niet alleen rondom het hoopje voer maar het had zich al snel over de hele bodem van de bak water verspreidt! Voordeel hiervan is natuurlijk dat de geur en smaak zich niet alleen tot het hoopje voer beperken.


Voor een goede attractie laat je je haakaas er een aantal minuten inliggen


Als tweede test heb ik een dumbell een poosje in Super Shock gelegd om te kijken of het als dip dezelfde voordelen biedt. Het effect is eigenlijk hetzelfde, alleen wel in mindere mate. En dat kan natuurlijk een voordeel zijn als je enkel je haakaas wat extra attractie wil geven.


Super Shock van Bosche Boilies is een leuk product wat op enorm veel manieren ingezet kan worden. Als dip, in je stickmix en om toe te voegen aan je partikels die in de week staan. Ik was blij verrast door het effect van Super Shock.  Door het te gebruiken wordt de bodem bedekt met geur en smaak, ongeacht of er voer of aas ligt.  

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.