Bivybitch

Bivybitch….whats in a name zullen we maar zeggen. Onlangs heb ik deze aangeschaft en na een duurtest kan ik er een eerlijke mening c.q. review over geven.

Als we aan de waterkant verblijven, gebruiken we nogal wat energie. Jaren geleden kwamen de solar panelen al tevoorschijn, maar nu is er iets anders. Eigenlijk niet meer dan een degelijke accu die naast de gebruikelijke 12 spanning ook de veel gevraagde usb spanning levert en ook nog eens beveiligd is.
 

Allereerst maar eens met wat technische gegevens strooien

Slagvaste behuizing dus eentje die niet breekt of scheurt
• Gewicht 3.2 kilo
• Vermogen bij 12 volt is 7.2 Ampère
• Laadtijd bij volledig lege accu is 10 uurtjes aan de netspanning
• LED weergave voor laadcyclus, LED weergave voor gebruik en LED weergave voor de capaciteit

Nu zal ik je eerlijk zeggen dat fabrieksopgaves mij nooit wat zeggen. Proefondervindelijk is naar mijn mening een stuk belangrijker. Afgelopen week bereikte we in Nederland weer temperaturen rond het vriespunt en dat betekend voor veel elektrische energie afhankelijke apparaten dat de gebruiksduur drastisch afneemt. Ideaal om te testen toch?

Slagvaste behuizing met een vermogen van 12 volt

Na het uitpakken van het pakket en het lezen van de gebruiksaanwijzing is het verstandig om het apparaat eerst eens een nachtje te laten laden. 's Ochtends bleek het geheel tot de Max te zijn geladen en dus klaar voor gebruik. De Apparaten die ik normaal gebruik zijn zoals bij de meeste op de eerste plaats de gsm. Dit gebruiken we natuurlijk ook voor de social media en we weten ook dat je gsm bij veel gebruik snel leeg is. Dus deze gaat al aan de usb uitgang om op te laden. Het tweede apparaat dat ik wil toevoegen is mijn tablet. Hierop zet ik thuis meestal enkele speelfilms om die aan de waterkant te bekijken of een spelletje te spelen. Het derde apparaat dat ik insteek op de sigarettenplug is een mobiele videolamp, In mijn geval een LED paneel dat toch behoorlijk wat energie gebruikt. Nu ben ik niet aan de waterkant geweest maar kon de bitch toch goed testen…..


Een uitkomst voor lange sessies

Achter in de auto bleef de bitch (zoals het hoort met iedere bitch) en ik stak er elke nacht mijn gsm en tablet er in om hem te laden. Tijdens mijn werk heb ik 3 keer het LED paneel gebruikt om te filmen.

Na 4 dagen kon ik de balans opmaken. 6 Keer een gsm volledig geladen, 2 keer de tablet en een totaal van 20 minuten het LED paneel. En dit tijdens de nachtelijke temperaturen van onder het vriespunt.

Samengevat is deze Bitch een uitkomst voor lange sessies maar ook voor de mannen en vrouwen die altijd online zijn en niks willen missen. Denk ook aan de 12 volt luchtpomp voor je bootje, luchtpompje voor aasvissen, je fishfinder ….kortom alles wat je er maar op kunt insteken.

Prijs van de bivybitch is 95 euro

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.