Carp above & below

De dvd Carp above and below is een informatieve nieuwe dvd die ingaat op verschillende rigs en technieken waarbij ook  de aasaanbieding onderwater wordt bekeken. Wie bekend is met de vaste artikelen ‘Down Under’ die regelmatig te vinden zijn in Karper magazine, weet dat Rob Hughes, een van de hoofdpersonen in deze dvd, gek is op duiken. Ook op deze dvd neemt hij ons weer mee onderwater.


Gevist wordt op Abbey lakes waarbij zowel Fox lake als Heron lake worden getoond. Zo worden ook enkele prachtige bakken gevangen door zowel Rob als zijn mede vissers Ian Poole en John Finch. Of de dvd echt vernieuwend is, is voor mij de vraag. De technieken en rigs die worden uitgelicht, zullen voor velen van ons niet nieuw zijn net als enkele technische aspecten als spodding en marking. Toch bevat de dvd ook wel enkele nieuwtjes en was ik zeer onder de indruk van de werking van PVA bags. Verwacht van de dvd geen ellenlange reeks van onderwaterbeelden. Deze zitten er niet in. Toch is het absoluut geen saaie dvd om te kijken en heb ik me al met al best vermaakt. Vooral voor vissers die veel vissen in en nabij wier, kan deze dvd bijdragen aan meer kennis omtrent dit soms zo vervelende spulletje aangezien Abbey lakes veel wier kent.

Zoals elke dvd bevat ook deze een klein beetje reclame. Zo worden de producten van Mainline en Bankside baits getoond. Toch vond ik de hoeveelheid absoluut niet hinderlijk en denk ik dat dit de dvd absoluut niet naar beneden haalt. Kortom, een aanrader!


Bekijk hier de trailer





Tim van Zanten


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.