De Walkabout Stalker Bag aan de waterkant

Ik varieer graag in mijn visserij door zowel statisch als struinend op karpers te vissen. Bij het statisch vissen hoef ik mij niet te beperken in mijn materiaal omdat ik met de auto naar het water kan. De grootte van de onthaakmat maakt in dat geval ook niet veel uit. Bij het struinend vissen is elke vorm van extra materiaal echter een last omdat je vaak blijft lopen/fietsen op zoek naar karper.


Toen ik de ‘Walkabout Stalker Bag’ van Prologic onder ogen kreeg was ik daarom ook direct enthousiast. Deze onthaakmat heeft twee opbergvakken waardoor het meeslepen van een tas niet meer nodig is. Ik besloot de onthaakmat eens grondig te bekijken en ik wil mijn bevindingen met jullie delen middels de onderstaande video review.


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.