Korum Tackle Manager

Al een poosje was ik op zoek naar een nieuwe tacklebox. Mijn voorkeur ging uit naar een wat groter model. Niet zozeer in de lengte of breedte, maar meer in de hoogte van de tacklebox. Rolletjes onderlijnmateriaal kon ik haast niet in m'n koffertje krijgen zonder eerst het hele ding opnieuw in te delen en zakjes met bijvoorbeeld haakjes moest ik eerst bijna dubbel vouwen voor het fatsoenlijk pastte. Niet echt ideaal dus.Eind vorig jaar op een beurs liep ik een stand voorbij waar rigs geknoopt werden en geïnteresseerd bleef ik even staan. Niet zozeer om de knoopkunsten van de standhouder, maar meer om de box waarin hij al z'n materiaal had opgeborgen. Dit was namelijk precies waar ik naar op zoek was!


Na wat speurwerk bleek het de Tackle Manager van Korum te zijn. Een tacklebox die qua afmetingen wat afwijkt van de bekendere koffertjes. Deze is namelijk een stukje hoger (9 cm) waardoor je bijvoorbeeld de eerdergenoemde zakjes en rolletjes net wat handiger in kunt delen. Het geheel bestaat uit de koffer, zes tussenschotjes, twee hakenbakjes en twee "spool cases". Dit alles voor zo'n 30 Euro. De afwerking is prima en de sluitingen en scharnieren zien er robuust uit. Tussen de koffer en de deksel loopt een rubberen rand om eventueel vocht buiten te houden.


Voor diegenen die net als ik graag al z'n kleinmateriaal meesleept naar de waterkant, is de Tackle Manager wat mij betreft een uitkomst. Soms zijn het kleine aanpassingen die het een stuk makkelijker maken en Korum heeft dit duidelijk begrepen!

Arnold Samsen


Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.