Nash Carp Carryall Mini aan de waterkant

Dat Nash de laatste paar jaar weer heel wat mooie spullen op de markt heeft gebracht zal weinig karpervissers ontgaan zijn. Na een aantal jaren behoorlijk uit beeld te zijn geweest kwam het merk ineens met een vracht aan nieuwe producten en is Nash weer helemaal back in business. Ook ik heb in de loop der tijd het één en ander aan materiaal van het merk aan mijn uitrusting toegevoegd. Sinds kort ben ik bijvoorbeeld in het bezit van een handig klein tasje, de Nash Carp Carryall Mini.


Het gebruik van grote tassen heb ik mezelf de afgelopen jaren een beetje afgeleerd. Hoe groter de tas, des te meer onnodig materiaal je meesleept, althans dat is mijn ervaring. Voor een lange sessie in bijvoorbeeld Frankrijk ontkom je daar natuurlijk niet aan, maar voor een korte sessie hier in Nederland vind ik het zonde van de ruimte en aangezien ik (nog) niet in het bezit ben van een trolly is het tevens zonde van de energie die het me kost om een bomvolle xxl carryall naar de stek te moeten slepen. Ik ging dus op zoek naar een kleiner model tas waar het hoognodige in past voor de kortere sessies en kwam na een korte zoektocht uit bij de Nash Carp Carryall Mini.


Voorzien van stevige ritsen

In eerste instantie natuurlijk vanwege het formaat. De Carryall Mini is met 29x52x30cm een klein tasje. Het hoofdvak is daarnaast toch groot genoeg om je koffertje en rigbinder samen met het nodige andere materiaal in op te kunnen bergen. De drie zijvakken bieden voldoende ruimte om je buzzerbars, banksticks en andere accessoires te kunnen herbergen en de kleinere spullen kun je eventueel kwijt in de Airlex Pockets die zich op de drie zijvakken bevinden. Genoeg ruimte dus om flink wat materiaal in op te kunnen bergen. De tas is verder voorzien van stevige ritsen en een verstevigde basis waardoor deze Carryall niet als een pudding in elkaar zakt als hij niet helemaal vol zit. Hetgeen waar ik echter nog het meest over te spreken ben is de schouderband. Die is namelijk gemaakt van dikgevoerd neopreen wat het dragen van deze tas toch een heel stuk comfortabeler maakt. Geen pijnlijke schouders meer na een flinke wandeling naar je stek.


En een comfortabele, dikgevoerde neopreen schouderband.

Wie op zoek is naar een kleinere carryall zou dus zeker deze van Nash eens moeten bekijken. Een klein, stevig tasje waar je doorgaans de meeste spullen prima in kwijt kan waardoor je er een hoop plezier van zult hebben als je veel korte sessies vist. De prijs van de Nash Carryall Mini ligt rond de veertig Euro.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.