Een 30kg+ karper in Nederland is een unicum... en wat zijn we trots dat er deze week de eerste 30kg+ spiegelkarper is gevangen op ons Nederlandse betaalwater Carpfarm Lake! Het unieke visbestand beschikt over 4 bekende 25kg+ karpers, waarvan er dus eentje de magische grens van 30kg is gepasseerd! We zijn bijzonder dankbaar voor het harde werk van Bert ter plaatse, die zijn visbestand zeer goed heeft samengesteld en door een uitgekiende voerstrategie ongekende groeiresultaten behaald met zijn vissen...
Zoals iedereen waarschijnlijk gemerkt heeft hebben we de laatste zomerse dagen achter ons gelaten en doet het najaar zijn intreden. Veel vissers kijken het hele jaar uit naar deze naderende periode. Een periode waarin de vis zich gaat opmaken voor de winter en hierbij aan haar reserves gaat werken. Ook de natuur verandert in deze periode. De bomen verkleuren van mooi groen naar bruin/oranje/rood. Een prachtige periode om als karpervisser je slag te slaan, want ook de vissen laten zich van hun mooiste kant zien.
Heb jij altijd al een baan in de hengelsportwereld willen hebben en zou je graag op een Frans betaalwater aan de slag willen? Lees dan zeker even verder, want wellicht is dit iets voor jou!
Ondanks de beperkingen die zijn opgelegd door het coronavirus heeft Nash recent weer een release kunnen doen met diverse gave items. Misschien heb je er via social media al een paar gespot, maar in deze update tonen we je een selectie uit deze release. Benieuwd naar de overige nieuwe producten? Check dan de nieuwe website van Nash Tackle op www.nashtackle.com
Zondag 21 juni is het weer Vaderdag! Speciaal voor Vaderdag geeft CarpFeeling twee pakketten weg waar vaders heel gelukkig van worden. De winnaars mogen een keuze maken uit twee producten van de speciale vaderdag items. De items worden bedrukt naar eigen keuze en ligt uiteraard voor Vaderdag bij jou op de mat! Check snel onze Facebookpagina om mee te doen met deze geweldige Winactie.
De luggage range van Nash Tackle staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit tassen en foudralen. Binnen onze range vind je nu ook de nieuwe Subterfuge carryalls. Typische en klassieke Nash ontwerpen, voorzien van een gloednieuwe camo print en een verstevigde basis en deksel. In deze update tonen we je de drie carryalls.
Inmiddels is het alweer lekker weer aan het worden en hebben al een aantal heerlijke lentedagen achter de rug. Niet alleen voor ons natuurlijk, ook de allerkleinste onder ons hebben al heerlijk kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Omdat bij CarpFeeling ook de lentekriebels voelbaar zijn hebben we in onze webshop de collectie kinderkleding uitgebreid met geweldige babykleding. Check snel de lieve, schattige en stoere kinderkleding in dit artikel en profiteer van 10% korting bij een bestelling van kinderkleding in de webshop!
Gemak dient de mens, dat is een eeuwenoud gegeven. En wat is er nu makkelijker dan een kwalitatief goede rig zo uit een pakje halen en direct kunnen inzetten? Geen gepriegel aan de waterkant meer en nooit meer met ijskoude handen proberen een strakke rig te maken. Met de nieuwe kant en klare rigs van Nash behoren die tijden tot het verleden.
Je hebt er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dan zover. De kortingsdagen bij Zunnebeld zijn begonnen. Dit betekent dat je vanaf vandaag 4 dagen lang profiteert van 21% korting op zunnebeld.nl en in hun stenen winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle.
De Super Sale Dagen van Zunnebeld zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie. Hét moment voor iedere sportvisser om groot in te slaan. Van donderdag 27 februari t/m zondag 1 maart profiteer je 4 dagen lang van 21% directe korting op meer dan 28.000 hengelsport producten! Met zo’n ruime keuze kan het haast niet anders dan dat ze precies hebben wat jij zoekt!
Elke visser zal het herkennen: Carp Zwolle is achter de rug, de dagen worden langer en de natuur komt langzamerhand weer tot leven. Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Om het nieuwe seizoen goed van start te laten gaan zullen wij van Evolution Products op 7 maart een open dag organiseren. Tijdens deze open dag zullen wij onze nieuwe boilie lanceren!

Reeds voor het twaalfde jaar op rij staat de grote stand van CC Moore op de ondertussen welbekende stek op Carp Zwolle. Naast het CC Moore Benelux team, zijn er ook enkele jongens van het Duitse team, en uiteraard ook de mannen van het CC Moore hoofdkwartier in de U.K. aanwezig, waaronder CCM director Ian Moore himself! Aangekomen in de grote hal 4 volg je gewoon de heerlijke geur naar onze kwaliteitsproducten . Wij kijken met z’n allen uit naar jullie bezoek aan onze stand! CC Moore – Hal4 – stand 412.
Het grote aftellen is begonnen! Over enkele dagen open de deuren van de IJsselhallen zich voor de grootste en mooiste karperbeurs van Europa. Het gaat momenteel erg hard met de online kaartverkoop. Wil je zeker niet misgrijpen, zorg er dan voor dat je je kaarten op tijd in huis hebt! Bovendien profiteer je met een e-ticket van een aantal hele leuke voordelen.
Zoals we al vermelde in ons verslag van de Hareco Carp Show 2019 organiseert Hareco ook dit jaar weer een editie van dit zeer gezellige evenement. Deze editie wordt dus al de derde keer dat ze dit gaan organiseren en deze zal plaatsvinden komende zaterdag op 18 januari. Wat er allemaal te doen is lees je verderop in dit artikel.