Ooit al eens ‘volledig verzorgd’ op FIELDTEST willen gaan naar een gave karperbestemming in Frankrijk? Grijp dan nu uw kans en win een visvakantie t.w.v. ruim 1.400,- naar Lac de Cordeliers. Schrijf u gratis in en maak kans op fantastische prijzen van MTC Baits, NTEC Tackle en The Carp Specialist! Hieronder leest u wat u hiervoor moet doen en wat u precies kunt winnen.
Door de huidige lockdown beperkingen vormen dagsessies de enige mogelijkheid om te vissen hier momenteel in de UK. Het vangen van karpers in de winter is al lastig op de beste momenten, dus zorg er nu zeker voor dat je de juiste locatie kiest – de sleutel tot succes! We hebben besloten om naar een lokaal landgoed te gaan waar Alex Grice probeert het beste uit de korte daglichturen te halen.
Onze vrienden van The Carp Specialist hebben op het einde van het jaar nog een prachtige winactie voor je klaar staan. Je maakt namelijk kans op een week exclusieve huur van het Franse betaalwater Claire's Lake. En het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je naam, e-mail adres en het aantal vissers waarmee je wilt gaan achterlaten! 
Het najaar hebben we grotendeels achter ons liggen en de winter staat voor de deur. Inmiddels hebben we de eerste nachtvorstjes gehad, voor veel vissers is dat een teken om de hengels op te bergen tot het aangenamere voorjaar. Voor mij persoonlijk breekt er een andere (nieuwe) periode aan binnen mijn visserij. De kou en gure wind zijn voor mij geen reden om te stoppen, zeker omdat het vangen van karper in de koudere periode goed haalbaar is. Een groot voordeel is dat er aanzienlijk minder vissers aan de waterkant vertoeven waardoor je meer ruimte hebt om je ding te doen en de zaken naar je hand te zetten!
De temperaturen lopen steeds verder terug en daarmee is het zaak om effectief en attractief te vissen op de juiste plekken. Iets wat daarbij zeker in orde moet zijn is je aaskeuze. Een aantal jaren geleden werd de Citruz boilie door NashBait ontwikkeld en al snel bleek dat deze boilies en pop-ups een ongekende vangkracht hadden, met name ook in de koudere maanden. Mede dankzij een uniek blend aan fruitflavours heeft dit aas zich de afgelopen jaren bewezen als winteraas pur sang. Om je nog meer keuze te bieden bij je aaspresentatie hebben we de afgelopen jaren diverse nieuwe Citruz producten ontwikkeld. Hierdoor kan je niet alleen in de wintermaanden, maar het hele jaar je slag slaan. Hieronder hebben we een aantal van deze producten voor je op een rij gezet. Welke past het beste bij jouw visserij?
Van 23 t/m 30 november profiteer je bij Hareco Hengelsport van 15% Black Friday korting. Lees in dit artikel meer over de sale bij Hareco.
In dit artikel wil ik jullie meenemen naar mijn laatste solo trip op een zogenaamd betaalwater in het Franse land, alsook een aantal tips meegeven over de algemene aanpak naar dit soort avonturen toe. Veel leesplezier!
Goed nieuws voor de liefhebbers van rust (en luxe) aan de waterkant, want met ‘Markant carping‘ is er een nieuw water toegevoegd aan het toch al enorme aanbod van The Carp Specialist. Op de grens van de achterhoek bevindt zich het Markant outdoorcentrum. Op dit terrein ligt een fraai water met een even prachtig bestand aan karper. Gedurende het hoogseizoen vinden hier vooral outdooractiviteiten plaats, maar met ingang van deze winter zal het water in er maanden van oktober t/m maart worden opengesteld voor de visserij. Benieuwd of dit water iets voor jou is? Lees dan snel verder.
Een goede beetindicatie is belangrijk om succesvol achter de karpers aan te gaan. Het is natuurlijk prachtig als je keiharde runs krijgt, maar in veel situaties is dat niet aan de orde. Denk bijvoorbeeld eens aan het vissen tegen obstakels, de overzijde van een water of bij het belagen van karpers op dressuurwateren. Zonder indicator voor je beetmelder is de kans groot dat terugzakkers, aasopnames en lijnzwemmers mist. In deze update tonen we je daarom drie Nash indicators om iedere situatie aan te kunnen gaan.
Een 30kg+ karper in Nederland is een unicum... en wat zijn we trots dat er deze week de eerste 30kg+ spiegelkarper is gevangen op ons Nederlandse betaalwater Carpfarm Lake! Het unieke visbestand beschikt over 4 bekende 25kg+ karpers, waarvan er dus eentje de magische grens van 30kg is gepasseerd! We zijn bijzonder dankbaar voor het harde werk van Bert ter plaatse, die zijn visbestand zeer goed heeft samengesteld en door een uitgekiende voerstrategie ongekende groeiresultaten behaald met zijn vissen...
Zoals iedereen waarschijnlijk gemerkt heeft hebben we de laatste zomerse dagen achter ons gelaten en doet het najaar zijn intreden. Veel vissers kijken het hele jaar uit naar deze naderende periode. Een periode waarin de vis zich gaat opmaken voor de winter en hierbij aan haar reserves gaat werken. Ook de natuur verandert in deze periode. De bomen verkleuren van mooi groen naar bruin/oranje/rood. Een prachtige periode om als karpervisser je slag te slaan, want ook de vissen laten zich van hun mooiste kant zien.
Heb jij altijd al een baan in de hengelsportwereld willen hebben en zou je graag op een Frans betaalwater aan de slag willen? Lees dan zeker even verder, want wellicht is dit iets voor jou!
Ondanks de beperkingen die zijn opgelegd door het coronavirus heeft Nash recent weer een release kunnen doen met diverse gave items. Misschien heb je er via social media al een paar gespot, maar in deze update tonen we je een selectie uit deze release. Benieuwd naar de overige nieuwe producten? Check dan de nieuwe website van Nash Tackle op www.nashtackle.com
Zondag 21 juni is het weer Vaderdag! Speciaal voor Vaderdag geeft CarpFeeling twee pakketten weg waar vaders heel gelukkig van worden. De winnaars mogen een keuze maken uit twee producten van de speciale vaderdag items. De items worden bedrukt naar eigen keuze en ligt uiteraard voor Vaderdag bij jou op de mat! Check snel onze Facebookpagina om mee te doen met deze geweldige Winactie.
De luggage range van Nash Tackle staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit tassen en foudralen. Binnen onze range vind je nu ook de nieuwe Subterfuge carryalls. Typische en klassieke Nash ontwerpen, voorzien van een gloednieuwe camo print en een verstevigde basis en deksel. In deze update tonen we je de drie carryalls.