Attractive Baits is al jaren een gerenommeerd merk, die het uitsluitend doet met 100% natuurlijke ingrediënten. Vanuit het kleine Oost-Vlaamse Belsele, worden alle bestellingen apart behandeld, om uiterste versheid te garanderen. En de resultaten liegen er niet om! Wil je meer info over hun producten of wil je alles eens van dichtbij zien,ruiken en/of proeven dan is hun opendeurdag een de ideale gelegenheid. Ze nodigen je dan ook van harte uit voor een hapje en een drankje tijdens hun opendeurdag op 16 maart vanaf 10 uur tot...? Natuurlijk hoort er bij een opendeurdag ook een leuke actie en profiteer je dus van 10 tot 20% korting!
De Super Sale Dagen zijn begonnen. Dat betekent dat je vanaf vandaag 4 dagen lang profiteert van 21% directe korting op zunnebeld.nl en bij ons in de winkel aan de van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Ben jij nog op zoek naar visspullen voor het nieuwe seizoen? Dan is dit het moment om je slag te slaan!
De extreem compacte en lichtgewicht Titan Hide sloeg vorig jaar in als een bom. De populariteit van deze Hide komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, want steeds meer vissers willen zo compact mogelijk op pad. Met slechts 4,6 kg en een transportlengte van 112 cm is de Hide dan ook de ideale bivvy voor korte sessies en visserij op de krappere stekjes. Voor wie ook compact op stap wil, maar wil beschikken over iets meer luxe en ruimte is er nu de Titan Hide XL. Deze grotere broer biedt meer ruimte, is hoger en voorzien van handige eigenschappen. Laten we hem even met je doorlopen.
Traditiegetrouw opent Zunnebeld het seizoen met de ‘Super Sale Dagen’. Tijdens dit kortingsweekend scoor je 21% directe korting op het hele assortiment*. Met meer dan 22.500 hengelsport producten zit er altijd wel iets tussen waar jij naar op zoek bent!
In het weekend van 1, 2 en 3 februari is het weer zover: de 'Season's Kick-off' op Carp Zwolle 2019'! Grade, Saga en Pole Position zullen prominent aanwezig zijn en je de nieuwste producten presenteren. Aangezien dit alweer de 25ste editie is van de grootste Europese karperbeurs, zullen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan! We kunnen je met trots melden dat we weer een aantal nieuwe producten aan ons gamma hebben toegevoegd. Om alvast een indruk te krijgen volgt hieronder een sneak-peek van een aantal bijzondere (innovatieve) producten en acties.
Op 1, 2 en 3 februari 2019 vindt alweer de 25e editie van de mooiste en grootste karperbeurs van Europa plaats: CARP ZWOLLE! En natuurlijk is Martin SB er weer bij. In deze update lees je alles over nieuwe Martin SB producten, supervette beursdeals en wordt er ook nog gestrooid met nieuwtjes.
Attractive Baits is al jaren een gerenommeerd merk, die het uitsluitend doet met 100% natuurlijke ingrediënten. Vanuit het kleine Oost-Vlaamse Belsele, worden alle bestellingen apart behandeld, om uiterste versheid te garanderen. En de resultaten liegen er niet om! Bezoek ze op stand 106, waar ze een plaatsje delen met Global Carp Products. Het volledige gamma zal aanwezig zijn, en de teamleden staan klaar met raad en daad.
We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier debet aan zijn. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid. Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij twee nieuwe Pro-Staffers in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Nick Beuvink en Bram Termohlen.
De Scope range van Nash is enorm geliefd onder de karpervissers dankzij de kwalitatieve en praktische producten. Dat geldt niet alleen voor de geprezen hengels, maar ook voor de luggage die erop gericht is om jouw visserij comfortabeler en compacter te maken. De gloednieuwe Scope OPS serie is op het gebied van luggage het neusje van de zalm. Binnen deze range vind je 3 gloednieuwe rugzakken die we in dit artikel voor je zullen uitlichten.
Op de redactie van CarpFeeling ontvangen we regelmatig speciale vangstberichten en vandaag kwam er een mailtje binnen van het CC Moore Benelux team. Hun teamlid Chris de Clercq is het gehele jaar al enorm goed aan het vangen en hij kan er duidelijk nog geen genoeg van krijgen. Deze week startte hij zijn wintercampagne met een nachtje aan het water en in die nacht ving hij twee fantastische veertigers. Beide vissen kwamen op single haakaasjes met PVA zakjes gevuld met Krill Bag mix...
Het zal je vast niet zijn ontgaan dat CARP ZWOLLE op 1 februari 2019 voor de 25e keer haar deuren opent. In die 25 jaar is dé karperbeurs uitgegroeid tot de grootste van Europa. Zo ontvangt CARP ZWOLLE jaarlijks meer dan 16.000 bezoekers uit meer dan 35 verschillende landen. Alle reden voor een feestje, vind je niet? Een feestje waar jij als karpervisser niet mag ontbreken!
Karper 115 ligt inmiddels in de winkels en deze editie staat vol met winterse tips en verhalen van o.a. Rolf Bouman, Michael Bijsterbosch, Bernd Brink, Gerben Lievers, Ernesto Kamminga, Mark Pansar, Remond van Dijk & Wouter Koziolek. Geniet van 100 pagina's aan leesplezier en koop of bestel hem nu!
Ga jij dit weekend vissen in de kou of lekker warm naar de grootste Hengelsportbeurs van Europa? Met meer dan 200 stands en 20.000 m2 beursvloeroppervlakte biedt deze kwaliteitsbeurs superscherpe aanbiedingen en een tal van groothandels die nu al hun nieuwe materialen voor 2019 zullen tonen. Ook voor de jeugdige bezoeker is er genoeg te doen. De eerste 350 kinderen t/m 16 jaar krijgen een gratis Mitchell-hengel en een kilo Berlokvoer. Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting!
Als je naar buiten kijkt dan weet je genoeg: we zitten in het staartje van het najaar en het zal niet lang meer duren voordat de vorst haar intrede doet. Zodra de temperatuur onder nul duikt en de oostenwind opsteekt, breekt voor veel vissers de tijd aan om de hengels in de schuur te zetten en andere leuke dingen te gaan doen. Misschien is het leukste wat je kunt gaan doen: een bezoekje brengen aan de 17e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs te Utrecht. Ook voor karpervissers is dit dé beurs van het najaar dus zorg dat jij erbij bent. Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december is het feest in de Jaarbeurs en hieronder hebben we 5 redenen voor je op een rijtje gezet waarom jij deze beurs NIET mag missen!
Bas van Klaveren van The Carp Specialist besloot een paar dagen te gaan vissen op Michèle’s Lake om een paar prachtige exemplaren van het mooie bestand op de mat te krijgen. Michele’s Lake is een redelijk wierrijk water en aangezien onze wateren in de komende jaren steeds wierrijker worden geeft Bas tips en informatie voor de wiervisserij en legt hij zijn  technieken uit.