De Citruz boilies van NashBait zijn de laatste jaren enorm populair geworden onder een groot deel van de karpervissers en zeker in de koudere maanden. Dat is natuurlijk niet voor niets, want deze fruitige boilies en pop-ups lijken het overal goed te doen en hebben al veel vissers prachtige karpers opgeleverd. Goed nieuws voor de liefhebbers van de Citruz aasjes, want de range is nu uitgebreid met nog meer prachtige producten!
The Right Bankstuff knalt het najaar in met een nieuw product, namelijk het Ready to go pack. Deze pack is ideaal om kennis te maken met het merk TRB of om instant je slag te slaan dit najaar. Wil je voordelig kennis maken met TRB? Ga dan nu naar www.trbshop.nl want naast deze deal zijn er nog tal van andere producten waar men uit kan kiezen.
Ben jij nog op zoek naar visspullen? Dan is het nu je kans om even flink in te slaan! Bij Hengelsport Zunnebeld ontvang je vanaf vandaag namelijk 4 dagen lang 21% directe korting op ons hele assortiment!* Deze spetterende korting geldt bij ons in de webshop en bij ons in de winkel (Zwolle).
De herfst is altijd weer een prachtig periode van het jaar, een periode waarin de vissen actief zijn en de grotere exemplaren zich vaker laten zien… en laten verleiden. Deze maanden kunnen zo maar ineens het hele jaar goedmaken! Lees maar eens het artikel van Rinze Beverwijk, ‘Vallen en opstaan’, over zijn visserij op groot, open water. Frank Avezaat ging ‘down south’ en dat werd een onvergetelijke Frankrijktrip met een prachtige kers op de taart. Richard van den Broek vond een paradijselijk water waar hij in alle rust zijn ding kan doen; onbetaalbaar!
Het seizoen is in volle gang! Bij ons in de winkel stromen de vangstmeldingen binnen. Ook in onze webshop is goed te merken dat de vis los is! Het najaar wordt (traditiegetrouw) geopend met onze ‘Super Sale Dagen’. Van 25 t/m 28 oktober profiteer je 4 dagen lang van 21% directe korting op ons hele assortiment!* Met meer dan 20.000 producten op het gebied van hengelsport kan het haast niet anders dan dat er iets bij zit waar jij naar op zoek bent!
Mede vanwege de grote veranderingen die moederbedrijf Cipher International heeft doorgevoerd, zijn er door Europa heen diverse consultant teams opgericht die de merken Trakker, Cygnet en Aqua vertegenwoordigen. De Benelux is één van deze regio’s en dus is ook hier vanaf 1 oktober jl. een gedreven team actief. Wij zoeken overigens nog een consultant, maar daarover wordt later meer bekend gemaakt in de media! De consultants stellen zich graag kort even voor aan jullie. 
Nu het verbod op lood binnen de visserij er echt aan zit te komen, wordt het hoogste tijd om uit te kijken naar alternatieven. Met zogenaamde drop-off systemen bewust lood achterlaten in het milieu kan echt niet meer… Johannes Van Herck laat zijn simpele en steengoede alternatief zien! September is nog een uitgelezen maand om karpers in de oppervlakte te belagen met honden-en kattenbrokken. Robin van Dongen, een echte oppervlakte junkie, doet niets liever en laat zijn succesvolle struinaanpak in woord en beeld zien en Tom Foreman beschrijft zijn favoriete brokkenmix voor de bovenste waterlagen...
Raiden’s Lake is de laatste aanwinst voor de karpervisser op het domein De Karperhoeve en zo’n 1,5 hectare groot. In de winter van 2018 is het water volledig ingericht voor de karpervisser. Het water is volledig afgenet, het visbestand is uitgezet en er zijn een tweetal prachtige stekken voorzien van slaapaccommodatie aangelegd. Raiden’s Lake heeft een uitstekend karperbestand en kan gezien worden als een echt ‘runswater’. Bas van Klaveren bezocht dit water samen met zijn opa en zijn neefjes Sven en Lars. Samen maakte ze er ook nog een leuke film over. 
Was jouw vakantie ook zo duur? Kom dan korting scoren bij Evolution Products! Vanaf maandag 27-08-2018 geven we iedere dag een hele dikke aanbieding van minimaal 20%. Prettig, want zo kun je nog even voordelig inslaan voor je volgende trip of vast groot inkopen voor het najaar. Wil je meedoen? Meld je dan nu direct aan op onze website. Als je je hebt ingeschreven ontvang je iedere dag van ons een spetterende aanbieding.
Enige tijd geleden had ik tussen de bedrijvigheid van thuis een momentje vrij. Even geen kids en zin om te gaan vissen had ik niet, dus wat doen we dan? Juist, the next best thing, namelijk erover schrijven, lezen of andere bezigheden die te maken hebben met onze mooie hobby! Na een bezoekje aan de hengelsportzaak Hooked raakte ik geinteresseerd in het materiaal van Grizzly, het huismerk van de Watersportcentrale. Zo raakte ik in contact met Michael Smith en kort hierop zocht ik hem op voor een praatje.
Tijdens de zomervakantie kan je bij Pioneer Baits niet alleen terecht voor kwaliteitsaas, maar ook voor een stevige korting! Vul goedkoop je aasvoorraad aan, of sla alvast een partij in een aankomende najaarstrip of najaarsoffensief. Pak maar liefst 15% korting op dit kwaliteitsaas van Nederlandse bodem!
Wat dacht je van 21% korting op een fantastisch Martin SB pakket bij jouw favoriete hengelsportwinkelier? Leuker kan Martin SB het niet maken! Voor €20,00 ontvang je 1 kilo Martin SB Classic Range boilies, 50 gram foodbased pop-ups en natuurlijk de bijpassende Super Smog! Dat is 21% directe kassakorting. Informeer nu meteen welke smaken er bij jouw favoriete tacklestore aanwezig zijn en profiteer mee. De Xtra Range van Martin SB is ook verkrijgbaar tegen dezelfde korting, de prijs van een Xtra Range pakket bedraagt dan €22,50
Ben je op zoek naar een baan in de hengelsport of toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht is de onderstaande vacature van Cipher EU dan iets voor jou. Cipher EU S.R.O, de holdingmaatschappij voor de merken Trakker, Aqua en Cygnet, is op zoek naar Junior Accountmanagers voor de Benelux om deel uit te maken van het groeiende Europese verkoopteam om hun retail netwerk te beheren en verder uit te bouwen. Trakker, Aqua en Cygnet zijn toonaangevende merken binnen de karpervisserij en deze werving zal geweldige kansen bieden voor de juiste kandidaten in de Benelux...
De jeugd heeft de toekomst, zo luidt een bekend gezegde. Deze twee dingen, de jeugd en de toekomst hebben een centrale rol in ons nieuwste magazine. Techniek staat nooit stil, nieuwe ontwikkelingen vinden plaats. Zo zijn er tegenwoordig al drones die je lijn uit kunnen vliegen, daarover een artikel en een discussie met vier ware iconen op het gebied van karpervissen. Toch moeten we het verleden ook niet vergeten. Pva, vroeger ging er (haast) geen worp te water zonder pva zakje. Hoe anders is dat nu? En is dat wel helemaal terecht?
Wist jij dat wanneer je bij Martin SB 50 kilo boilies bestelt, je maar liefst 21% korting krijgt!? En dat geldt zowel voor de Classic Range, de Xtra Range als de absolute topper Monster Crab & Aminol! Of ga je liever voor de zoete kwaliteit van SWEET 17? Een project met vrienden? Wat dacht je van de klassieker Roasted Nut? Martin SB maakt kwaliteit betaalbaar!