Nu het verbod op lood binnen de visserij er echt aan zit te komen, wordt het hoogste tijd om uit te kijken naar alternatieven. Met zogenaamde drop-off systemen bewust lood achterlaten in het milieu kan echt niet meer… Johannes Van Herck laat zijn simpele en steengoede alternatief zien! September is nog een uitgelezen maand om karpers in de oppervlakte te belagen met honden-en kattenbrokken. Robin van Dongen, een echte oppervlakte junkie, doet niets liever en laat zijn succesvolle struinaanpak in woord en beeld zien en Tom Foreman beschrijft zijn favoriete brokkenmix voor de bovenste waterlagen...
Raiden’s Lake is de laatste aanwinst voor de karpervisser op het domein De Karperhoeve en zo’n 1,5 hectare groot. In de winter van 2018 is het water volledig ingericht voor de karpervisser. Het water is volledig afgenet, het visbestand is uitgezet en er zijn een tweetal prachtige stekken voorzien van slaapaccommodatie aangelegd. Raiden’s Lake heeft een uitstekend karperbestand en kan gezien worden als een echt ‘runswater’. Bas van Klaveren bezocht dit water samen met zijn opa en zijn neefjes Sven en Lars. Samen maakte ze er ook nog een leuke film over. 
Was jouw vakantie ook zo duur? Kom dan korting scoren bij Evolution Products! Vanaf maandag 27-08-2018 geven we iedere dag een hele dikke aanbieding van minimaal 20%. Prettig, want zo kun je nog even voordelig inslaan voor je volgende trip of vast groot inkopen voor het najaar. Wil je meedoen? Meld je dan nu direct aan op onze website. Als je je hebt ingeschreven ontvang je iedere dag van ons een spetterende aanbieding.
Enige tijd geleden had ik tussen de bedrijvigheid van thuis een momentje vrij. Even geen kids en zin om te gaan vissen had ik niet, dus wat doen we dan? Juist, the next best thing, namelijk erover schrijven, lezen of andere bezigheden die te maken hebben met onze mooie hobby! Na een bezoekje aan de hengelsportzaak Hooked raakte ik geinteresseerd in het materiaal van Grizzly, het huismerk van de Watersportcentrale. Zo raakte ik in contact met Michael Smith en kort hierop zocht ik hem op voor een praatje.
Tijdens de zomervakantie kan je bij Pioneer Baits niet alleen terecht voor kwaliteitsaas, maar ook voor een stevige korting! Vul goedkoop je aasvoorraad aan, of sla alvast een partij in een aankomende najaarstrip of najaarsoffensief. Pak maar liefst 15% korting op dit kwaliteitsaas van Nederlandse bodem!
Wat dacht je van 21% korting op een fantastisch Martin SB pakket bij jouw favoriete hengelsportwinkelier? Leuker kan Martin SB het niet maken! Voor €20,00 ontvang je 1 kilo Martin SB Classic Range boilies, 50 gram foodbased pop-ups en natuurlijk de bijpassende Super Smog! Dat is 21% directe kassakorting. Informeer nu meteen welke smaken er bij jouw favoriete tacklestore aanwezig zijn en profiteer mee. De Xtra Range van Martin SB is ook verkrijgbaar tegen dezelfde korting, de prijs van een Xtra Range pakket bedraagt dan €22,50
Ben je op zoek naar een baan in de hengelsport of toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht is de onderstaande vacature van Cipher EU dan iets voor jou. Cipher EU S.R.O, de holdingmaatschappij voor de merken Trakker, Aqua en Cygnet, is op zoek naar Junior Accountmanagers voor de Benelux om deel uit te maken van het groeiende Europese verkoopteam om hun retail netwerk te beheren en verder uit te bouwen. Trakker, Aqua en Cygnet zijn toonaangevende merken binnen de karpervisserij en deze werving zal geweldige kansen bieden voor de juiste kandidaten in de Benelux...
De jeugd heeft de toekomst, zo luidt een bekend gezegde. Deze twee dingen, de jeugd en de toekomst hebben een centrale rol in ons nieuwste magazine. Techniek staat nooit stil, nieuwe ontwikkelingen vinden plaats. Zo zijn er tegenwoordig al drones die je lijn uit kunnen vliegen, daarover een artikel en een discussie met vier ware iconen op het gebied van karpervissen. Toch moeten we het verleden ook niet vergeten. Pva, vroeger ging er (haast) geen worp te water zonder pva zakje. Hoe anders is dat nu? En is dat wel helemaal terecht?
Wist jij dat wanneer je bij Martin SB 50 kilo boilies bestelt, je maar liefst 21% korting krijgt!? En dat geldt zowel voor de Classic Range, de Xtra Range als de absolute topper Monster Crab & Aminol! Of ga je liever voor de zoete kwaliteit van SWEET 17? Een project met vrienden? Wat dacht je van de klassieker Roasted Nut? Martin SB maakt kwaliteit betaalbaar!
Bij Nash zijn we altijd bezig met het doorontwikkelen van onze producten en achter de schermen zijn we dan ook druk geweest met een aantal gave nieuwe producten. In deze volle update praten we je bij over de nieuwe producten zoals de exclusieve verdeling van de Dot Spot, de nieuwe Tungsten range en gave nieuwe kleding.
Lekker voeren in de beste periode van het jaar. Dat willen we toch allemaal? Met onze nieuwe vakantiedeals zijn we er in geslaagd om ons kwaliteitsaas voor een scherpe prijs aan te bieden. Zo ontvang je op de Scopex deal maar liefst 25% korting en op de deals voor de Maple Pistache en Krill Caramel 20% korting. Jaja, je leest het goed. Ook voor de populaire Krill Caramel Boilie hebben we een vette deal samengesteld. Wil je graag meerdere deals bestellen? Geen probleem, je kunt in de webshop meerdere deals tegelijk selecteren. Op die manier ben je altijd verzekerd van een flinke voorraad aas! Handig toch.
Heb je je vakantiegeld ontvangen, maar valt het dit jaar weer een beetje tegen? Geen enkel probleem. Bij Zunnebeld.nl profiteer je namelijk van maandag 21 t/m donderdag 31 mei van 15% directe korting op ons hele hengelsport assortiment*. Met zo’n korting hou je genoeg over voor de rest van de zomervakantie.
Welkom bij de Martin SB nieuwsbrief van mei 2018. Zoals je van ons gewend bent staan er ook in deze nieuwsbrief weer een aantal mooie aanbiedingen, een paar korte berichten van onze teamleden en een handige tip. Pinksteren is in aantocht! Reden genoeg om twee van onze klassieke toppers tijdelijk uiterst voordelig aan te bieden…
Vervelende, duikende watervogels? Rik Hagedoorn gebruikt ze juist om zijn stekjes ‘aan te jagen’ om de karpers erop attent te maken dat er wat te halen valt. En om voedselnijd uit te lokken, waardoor de vissen minder schuw azen. In combinatie met het vissen met de pen echt dressuurdoorbrekend! Veel meer dan de nieuwste rigs of aasjes…
Een boilie waar je op ieder water en in ieder jaargetijde mee aan de slag kan gaan. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar toch is de Nederlandse aasfirma Originals er in geslaagd om een boilie te ontwikkelen die er dicht bij in de buurt komt. We laten de mannen van Originals aan het woord: "Onze aasmakers stonden vorig jaar voor misschien wel de grootste uitdaging uit hun carrière. Enkele van onze vissers hadden namelijk de wens uitgesproken om het hele jaar met 1 en dezelfde boilie aan de slag te gaan!"