Dat Martin SB al jaar en dag innovatieve producten op de markt brengt is inmiddels wel bekend. Echter mogen we de klassiekers, waarmee het allemaal mee begonnen is, natuurlijk niet vergeten! De Monster Crab boilie is daar een voorbeeld van en daarom even een extra toelichting op dit mooie product.
Bij het vissen op karper is ‘de laatste meter’ een zeer belangrijke factor, dat is al tijden bekend. Goede instrumenten voor het vervaardigen en beazen van je onderlijnen zijn daarom erg belangrijk. Daarbij is iedere situatie anders en kies je bij aassoort A liever voor een andere boilienaald dan bij aassoort B. Bij Nash herkennen we dit als geen ander en daarom hebben we een gloednieuwe en complete lijn aan baiting tools ontwikkeld waarmee je iedere situatie kunt tackelen! Daarbij hebben we alle baiting tools voorzien van een opvallende kleur waardoor je ze minder makkelijk zult kwijtraken.
De Vakantiegeld Voordeel Week is begonnen en dus profiteer je vanaf vandaag een week lang van 15% directe korting op meer dan 24.000 hengelsport producten. Heb jij je vakantiegeld al in huis dan kun je er zeker van zijn dat je het maximale krijgt voor je zuurverdiende centen.
Heb jij je vakantiegeld al binnen? Wat is er dan leuker dan hier nieuwe visspullen voor te kopen? Inderdaad… helemaal niets. Bij Zunnebeld kun je er zeker van zijn dat je altijd het maximale krijgt voor je zuurverdiende centen. Zunnebeld is het hele jaar door scherp geprijsd, maar van 26 mei t/m 1 juni profiteer je van de ‘Vakantiegeld Voordeel Week’. Een week lang 15% directe korting op meer dan 24.000 hengelsport artikelen!
Met de toevoeging van het Engelse karpermerk Avid Carp heeft TackleShop.nl het assortiment voor de karpervisser weer flink uitgebreid. De webwinkel is vanaf vandaag namelijk officieel dealer geworden en heet het volledige pakket opgenomen. Dat betekent dat je er niet alleen voor de grotere karperspullen zoals bedchairs, tenten en stoelen terecht kunt, maar ook voor al je end-tackle.
Bij Nash zijn we continu bezig om innovative producten op de markt te brengen die het leven van een visser net iets makkelijker maken. De nieuwe bait screws uit onze TT range zijn daar geen uitzondering in. De bait screws zijn voorzien van schroefdraad waar je snel en eenvoudig je aas muurvast aan kunt schroeven. Tevens zijn ze ook ideaal voor het snel monteren van je pop-ups, boilies, particles of plastic imitatie aas. We hebben recent een aantal nieuwe varianten van de bait screws in ons assortiment opgenomen. Zowel in een metalen als plastic variant zijn ze beschikbaar. Hoe je deze het beste kunt gebruiken, nemen we met jullie even door.
Attractive Baits is al jaren een gerenommeerd merk, die het uitsluitend doet met 100% natuurlijke ingrediënten. Vanuit het kleine Oost-Vlaamse Belsele, worden alle bestellingen apart behandeld, om uiterste versheid te garanderen. En de resultaten liegen er niet om! Wil je meer info over hun producten of wil je alles eens van dichtbij zien,ruiken en/of proeven dan is hun opendeurdag een de ideale gelegenheid. Ze nodigen je dan ook van harte uit voor een hapje en een drankje tijdens hun opendeurdag op 16 maart vanaf 10 uur tot...? Natuurlijk hoort er bij een opendeurdag ook een leuke actie en profiteer je dus van 10 tot 20% korting!
De Super Sale Dagen zijn begonnen. Dat betekent dat je vanaf vandaag 4 dagen lang profiteert van 21% directe korting op zunnebeld.nl en bij ons in de winkel aan de van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Ben jij nog op zoek naar visspullen voor het nieuwe seizoen? Dan is dit het moment om je slag te slaan!
De extreem compacte en lichtgewicht Titan Hide sloeg vorig jaar in als een bom. De populariteit van deze Hide komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, want steeds meer vissers willen zo compact mogelijk op pad. Met slechts 4,6 kg en een transportlengte van 112 cm is de Hide dan ook de ideale bivvy voor korte sessies en visserij op de krappere stekjes. Voor wie ook compact op stap wil, maar wil beschikken over iets meer luxe en ruimte is er nu de Titan Hide XL. Deze grotere broer biedt meer ruimte, is hoger en voorzien van handige eigenschappen. Laten we hem even met je doorlopen.
Traditiegetrouw opent Zunnebeld het seizoen met de ‘Super Sale Dagen’. Tijdens dit kortingsweekend scoor je 21% directe korting op het hele assortiment*. Met meer dan 22.500 hengelsport producten zit er altijd wel iets tussen waar jij naar op zoek bent!
In het weekend van 1, 2 en 3 februari is het weer zover: de 'Season's Kick-off' op Carp Zwolle 2019'! Grade, Saga en Pole Position zullen prominent aanwezig zijn en je de nieuwste producten presenteren. Aangezien dit alweer de 25ste editie is van de grootste Europese karperbeurs, zullen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan! We kunnen je met trots melden dat we weer een aantal nieuwe producten aan ons gamma hebben toegevoegd. Om alvast een indruk te krijgen volgt hieronder een sneak-peek van een aantal bijzondere (innovatieve) producten en acties.
Op 1, 2 en 3 februari 2019 vindt alweer de 25e editie van de mooiste en grootste karperbeurs van Europa plaats: CARP ZWOLLE! En natuurlijk is Martin SB er weer bij. In deze update lees je alles over nieuwe Martin SB producten, supervette beursdeals en wordt er ook nog gestrooid met nieuwtjes.
Attractive Baits is al jaren een gerenommeerd merk, die het uitsluitend doet met 100% natuurlijke ingrediënten. Vanuit het kleine Oost-Vlaamse Belsele, worden alle bestellingen apart behandeld, om uiterste versheid te garanderen. En de resultaten liegen er niet om! Bezoek ze op stand 106, waar ze een plaatsje delen met Global Carp Products. Het volledige gamma zal aanwezig zijn, en de teamleden staan klaar met raad en daad.
We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier debet aan zijn. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid. Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij twee nieuwe Pro-Staffers in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Nick Beuvink en Bram Termohlen.
De Scope range van Nash is enorm geliefd onder de karpervissers dankzij de kwalitatieve en praktische producten. Dat geldt niet alleen voor de geprezen hengels, maar ook voor de luggage die erop gericht is om jouw visserij comfortabeler en compacter te maken. De gloednieuwe Scope OPS serie is op het gebied van luggage het neusje van de zalm. Binnen deze range vind je 3 gloednieuwe rugzakken die we in dit artikel voor je zullen uitlichten.