Twee weken geleden hebben we de complete range aan Citruz producten met je besproken op onze website. Goed nieuws voor de vissers die al weg zijn van dit aas (of van plan zijn om er mee te gaan vissen), want op Carp Zwolle zal Nash uitpakken met speciale package deals. Eén van deze deals is het Citruz pakket dat je met flinke korting zult kunnen kopen. 
Zoals we al vermelde in ons verslag van de Hareco Carp Show 2019 organiseert Hareco ook dit jaar weer een editie van dit zeer gezellige evenement. Deze editie wordt dus al de derde keer dat ze dit gaan organiseren en deze zal plaatsvinden komende zaterdag op 18 januari. Wat er allemaal te doen is lees je verderop in dit artikel.
Over iets minder dan 3 weken is het eindelijk zo ver: CARP ZWOLLE 2020. De beurs waar je heel het jaar likkebaardend naar uitkijkt. Van 31 januari t/m 2 februari staan de IJsselhallen in Zwolle in het teken van Karpervissen. Alle nieuwe producten, merken en grote namen komen 3 dagen bij elkaar voor Europa’s grootste en mooiste karperbeurs. Dit mag je niet missen!
De temperaturen lopen steeds verder terug en daarmee is het zaak om effectief en attractief te vissen op de juiste plekken. Iets wat daarbij zeker in orde moet zijn is je aaskeuze. Een aantal jaren geleden werd de Citruz boilie door NashBait ontwikkeld en al snel bleek dat deze boilies en pop-ups een ongekende vangkracht hadden, met name ook in de koudere maanden. Mede dankzij een uniek blend aan fruitflavours heeft dit aas zich de afgelopen jaren bewezen als winteraas pur sang. Om je nog meer keuze te bieden bij je aaspresentatie hebben we de afgelopen jaren diverse nieuwe Citruz producten ontwikkeld. Hierdoor kan je niet alleen in de wintermaanden, maar het hele jaar je slag slaan. Hieronder hebben we een aantal van deze producten voor je op een rij gezet. Welke past het beste bij jouw visserij?
Martin SB is een van de oudste boilie-producerende bedrijven in Nederland en omstreken. Bij ieder product dat zij op de markt brengen, gaat een langdurige testperiode vooraf. Dat resulteerde deze keer in een wel hele smakelijke boilie: De Spicy Masala! In deze advertorial vertellen Rolf Bouman en Cyriel Ramlakhan over het ontstaan van deze nieuwe boilie!
Nog inspiratie nodig voor cadeautjes onder de kerstboom of inspiratieloos voor je eigen kerstlijstje? Check dan zeker snel de tips van Hareco Hengelsport.
Waar de ene water eigenaar de visser wat vrijer laat en ‘easy going’ is, daar is de andere eigenaar juist weer extreem betrokken bij de visser en het visbestand. Door middel van de vangsten formulieren die elke visser op het betaalwater Etang des Gaulois verplicht dient in te vullen en bij vertrek te overleggen, is The CarpSpecialist uitgekomen op interessante statistieken.
Langzaam maar zeker maakt CARP ZWOLLE zich op voor alweer de 26ste editie van Europa’s grootste en mooiste karperbeurs. Van 31 januari t/m 2 februari 2020 zijn de IJsselhallen in Zwolle tot de nok gevuld met alles op het gebied van karpervissen. Als je hier niet vindt waar je naar op zoek bent dan is de kans groot dat het niet bestaat!
Natuurlijk vieren wij bij Zunnebeld ook Sinterklaas en helpen je graag mee te zoeken naar hét perfecte cadeau. Mocht je je verlanglijst nog niet gemaakt hebben, is het de hoogste tijd om hier aan te beginnen. Wij hebben een aantal producten uit ons assortiment op een rijtje gezet die in jouw schoen passen!
Je hebt er misschien al plaatjes van voorbij zien komen, maar Nash heeft de wereld van baiting poles nu aardig op zijn kop gezet met de komst van de nieuwe Bushwhacker. Hiermee is het mogelijk om bizarre afstanden te behalen en zéér secuur je rig en aas te droppen op de plek die jij wilt. Dit bied je ontzettend veel kansen, want je bereikt nu echt de plekken waar de karpers zich veilig wanen. Denk aan lage bruggen, onder takken van overhangende bomen, in een kommetje voor het riet of zelfs in duikers die niet helemaal onder water staan. Je kunt het zo gek niet bedenken en de Bushwhacker stelt je er toe in staat!
De Super Sale Dagen bij Zunnebeld zijn weer begonnen! Dit is hét moment om groot in te slaan! Vanaf vandaag ontvang je 21% directe korting op meer dan 25.000 hengelsport artikelen. Met zo veel keuze kan het haast niet anders dan dat wij precies hebben wat jij zoekt!
Op 9 en 10 november is CC Moore aanwezig op de tweejaarlijkse Hengel-Expo te Kortrijk. Je kan er ons ruim terugvinden op de stand van onze dealer Hooked. Wij brengen een mooi algemeen aanbod uit het uitgebreide CC Moore assortiment mee, en er zijn bovendien tal van interessante demo’s te zien (zelfs speciaal voor de wedstrijdvissers). Graag tot ziens op de Hooked stand 4179 in hal 4. 
Over twee weken is het weer zo ver! De Super Sale Dagen van Zunnebeld. Hét moment om groot in te slaan. Je profiteert namelijk 4 dagen lang van 21% korting op meer dan 25.000 hengelsport artikelen. Met zo’n gigantisch assortiment kan het haast niet anders dan dat wij precies hebben waar jij naar op zoek bent.
Dat Martin SB al jaar en dag innovatieve producten op de markt brengt is inmiddels wel bekend. Echter mogen we de klassiekers, waarmee het allemaal mee begonnen is, natuurlijk niet vergeten! De Monster Crab boilie is daar een voorbeeld van en daarom even een extra toelichting op dit mooie product.
Bij het vissen op karper is ‘de laatste meter’ een zeer belangrijke factor, dat is al tijden bekend. Goede instrumenten voor het vervaardigen en beazen van je onderlijnen zijn daarom erg belangrijk. Daarbij is iedere situatie anders en kies je bij aassoort A liever voor een andere boilienaald dan bij aassoort B. Bij Nash herkennen we dit als geen ander en daarom hebben we een gloednieuwe en complete lijn aan baiting tools ontwikkeld waarmee je iedere situatie kunt tackelen! Daarbij hebben we alle baiting tools voorzien van een opvallende kleur waardoor je ze minder makkelijk zult kwijtraken.