Wanneer je groot inkoopt, kun je voor een scherpe prijs leveren. Bij Zunnebeld noemen we dit de zogenaamde TopDeals. Stuk voor stuk producten van grote merken voor een prijs die je stijl achterover doet slaan! Zo betaal je in sommige gevallen bij ons slechts de helft van de catalogus waarde!
Vlakbij de stad Vitry le Francois ligt het prachtige water Etang la Saussaie in de mooie Champagne regio. Dit 30 jaar oude water van ruim 3 hectare ligt op een complex van ruim 6 hectare. Het water kenmerkt zich door het grote aantal zware vissen wat er rondzwemt dus de kans op een nieuw PB is hier zeker aanwezig. Door het natuurlijke voedselaanbod groeien de vissen jaarlijks erg goed en naast de mooie en zware vissen is het hier prima genieten in een natuurlijk omgeving...
De iets oudere vissers onder ons zullen zeker aanslaan op de naam ‘Pursuit’. Deze ware Nash klassieker is sinds dit jaar teruggebracht in een nieuwe jas en in diverse uitvoeringen om zo onder alle omstandigheden te kunnen vissen, van visserij in de kantjes tot extreme afstanden. De Nash Pursuit hengels zijn er voor iedereen en zelfs uitgevoerd in een speciale ‘Stepped Up’ variant waarbij extra kracht in het onderste deel zit...
Recentelijk is er op het Franse Lac Baleine een nieuw meerrecord gevangen. Waar ze vorig jaar nog net onder de 30kg bleef steken is ‘Twin Scale’ deze nu ruim gepasseerd en bleef de naald net onder de 31kg steken. Een fantastische vangst! In vergelijk met vorig jaar worden er meer en tevens ook zwaardere vissen gevangen. Dit onderstreept de goede gezondheid en eetlust van de vissen op Lac Baleine. 
Er zijn veel karpervissers die gebruik maken van een voerboot en het gros daarvan is nog voorzien van standaard loodaccu's. Deze doen er lang over om op te laden en je voerboot zal minder snel gaan varen naarmate de accu leeg raakt. Aan die ellende komt nu een eind! JAROCELLS heeft namelijk een lithium accu op de markt gebracht die ideaal is voor voerboten en waarvan je het actuele vermogen kunt bekijken op je telefoon!
Een jaar geleden maakten de eerste karpervissers kennis met de producten van de nieuwe Nederlandse aasfirma Originals. Inmiddels zijn we alweer een jaar verder en we kunnen gerust stellen dat Martin Post en zijn team met hun aasrange veel karpervissers aanspreken! Reden voor een feestje.
De Scope range van Nash is inmiddels een begrip onder de mobiele vissers en er worden regelmatig gave nieuwe producten aan deze unieke lijn toegevoegd. Zo zijn sinds dit jaar ook de Scope Backpack en de Scope Rucksack verkrijgbaar, beide rugtassen met een hoop handige features. Vandaag kijken we eens nader naar beide rugzakken.
Wie kent het niet. Je hebt een razend drukke week achter de rug, geen tijd om je sessie voor te bereiden en eenmaal aan het water zou je toch graag je haakaas wat attractiever maken. Originals heeft voor deze situaties vier prachtige Baitsprays in haar assortiment. Het grote voordeel ten opzichte van andere liquids? Ze zijn minder viskeus waardoor de spray razendsnel door je aas wordt opgezogen.
Strategy heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. De combinatie van een gedegen praktijkervaring en toegewijde productontwikkeling is zeker een van de factoren die hier debet aan zijn. Een belangrijke rol daarin is weggelegd voor de groep Pro-Staffers die met zijn allen bijdragen op het gebied van ontwikkeling, innovatie en merkbekendheid. Om deze lijn de komende jaren voort te zetten heten wij een nieuwe Pro-Staffer in ons team van harte welkom. Wij stellen aan u voor: Dennis Hellings.
Dat de Nederlandse aasfirma Pioneer Baits hard aan de weg timmert mag duidelijk zijn! We zien steeds meer karpervissers er mee vissen, en dat is niet zonder reden. Nu komt Pioneer Baits weer met een aanvulling op het assortiment waar veel karpervissers gelukkig van worden! Vanaf heden zijn alle ‘smaken’ boilies van Pioneer Baits ook verkrijgbaar als zogenaamde ‘Partymix’, dat wil zeggen verschillende maten en vormen in één zak!
Enkele maanden geleden publiceerden we het bericht dat de Nederlandse firma Originals was gestart met Originals Mail. Inmiddels draait het concept enkele maanden en steeds meer karpervissers schrijven zich in voor deze toffe gratis mailing.
Heb je je vakantiegeld ontvangen, maar valt het dit jaar weer een beetje tegen? Geen probleem, want bij Zunnebeld.nl profiteer je vanaf maandag 22 mei 10 dagen lang van 15% korting op ons hele assortiment*. Zo houd je nog wat over voor de rest van de zomervakantie. 
De boilies van Nash worden al sinds jaar en dag geroemd om hun geweldige instant vangkracht en hebben bij veel vissers een vast plekje veroverd in de vistas. Dat is natuurlijk niet voor niets, want de mixen van deze boilies zijn zo samengesteld dat ze hun attractors uitstekend vrijlaten en voor optimale verspreiding zorgen. Binnen het assortiment aan Nash boilies is zelfs een speciale ‘Instant Action’ range samengesteld die bestaat uit een zestal smaken, opgebouwd vanuit een aantrekkelijke en uitstekend verteerbare granenmix. Daarbij profiteer je van een super actie op de Instant Action boilies, want bij aanschaf van twee zakken boilies krijg je de derde zak gratis!