Karper 115 ligt inmiddels in de winkels en deze editie staat vol met winterse tips en verhalen van o.a. Rolf Bouman, Michael Bijsterbosch, Bernd Brink, Gerben Lievers, Ernesto Kamminga, Mark Pansar, Remond van Dijk & Wouter Koziolek. Geniet van 100 pagina's aan leesplezier en koop of bestel hem nu!
Ga jij dit weekend vissen in de kou of lekker warm naar de grootste Hengelsportbeurs van Europa? Met meer dan 200 stands en 20.000 m2 beursvloeroppervlakte biedt deze kwaliteitsbeurs superscherpe aanbiedingen en een tal van groothandels die nu al hun nieuwe materialen voor 2019 zullen tonen. Ook voor de jeugdige bezoeker is er genoeg te doen. De eerste 350 kinderen t/m 16 jaar krijgen een gratis Mitchell-hengel en een kilo Berlokvoer. Bestel hier je tickets met 25% korting en je parkeerkaart met 45% korting!
Als je naar buiten kijkt dan weet je genoeg: we zitten in het staartje van het najaar en het zal niet lang meer duren voordat de vorst haar intrede doet. Zodra de temperatuur onder nul duikt en de oostenwind opsteekt, breekt voor veel vissers de tijd aan om de hengels in de schuur te zetten en andere leuke dingen te gaan doen. Misschien is het leukste wat je kunt gaan doen: een bezoekje brengen aan de 17e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs te Utrecht. Ook voor karpervissers is dit dé beurs van het najaar dus zorg dat jij erbij bent. Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december is het feest in de Jaarbeurs en hieronder hebben we 5 redenen voor je op een rijtje gezet waarom jij deze beurs NIET mag missen!
Bas van Klaveren van The Carp Specialist besloot een paar dagen te gaan vissen op Michèle’s Lake om een paar prachtige exemplaren van het mooie bestand op de mat te krijgen. Michele’s Lake is een redelijk wierrijk water en aangezien onze wateren in de komende jaren steeds wierrijker worden geeft Bas tips en informatie voor de wiervisserij en legt hij zijn  technieken uit.
De Citruz boilies van NashBait zijn de laatste jaren enorm populair geworden onder een groot deel van de karpervissers en zeker in de koudere maanden. Dat is natuurlijk niet voor niets, want deze fruitige boilies en pop-ups lijken het overal goed te doen en hebben al veel vissers prachtige karpers opgeleverd. Goed nieuws voor de liefhebbers van de Citruz aasjes, want de range is nu uitgebreid met nog meer prachtige producten!
The Right Bankstuff knalt het najaar in met een nieuw product, namelijk het Ready to go pack. Deze pack is ideaal om kennis te maken met het merk TRB of om instant je slag te slaan dit najaar. Wil je voordelig kennis maken met TRB? Ga dan nu naar www.trbshop.nl want naast deze deal zijn er nog tal van andere producten waar men uit kan kiezen.
Ben jij nog op zoek naar visspullen? Dan is het nu je kans om even flink in te slaan! Bij Hengelsport Zunnebeld ontvang je vanaf vandaag namelijk 4 dagen lang 21% directe korting op ons hele assortiment!* Deze spetterende korting geldt bij ons in de webshop en bij ons in de winkel (Zwolle).
De herfst is altijd weer een prachtig periode van het jaar, een periode waarin de vissen actief zijn en de grotere exemplaren zich vaker laten zien… en laten verleiden. Deze maanden kunnen zo maar ineens het hele jaar goedmaken! Lees maar eens het artikel van Rinze Beverwijk, ‘Vallen en opstaan’, over zijn visserij op groot, open water. Frank Avezaat ging ‘down south’ en dat werd een onvergetelijke Frankrijktrip met een prachtige kers op de taart. Richard van den Broek vond een paradijselijk water waar hij in alle rust zijn ding kan doen; onbetaalbaar!
Het seizoen is in volle gang! Bij ons in de winkel stromen de vangstmeldingen binnen. Ook in onze webshop is goed te merken dat de vis los is! Het najaar wordt (traditiegetrouw) geopend met onze ‘Super Sale Dagen’. Van 25 t/m 28 oktober profiteer je 4 dagen lang van 21% directe korting op ons hele assortiment!* Met meer dan 20.000 producten op het gebied van hengelsport kan het haast niet anders dan dat er iets bij zit waar jij naar op zoek bent!
Mede vanwege de grote veranderingen die moederbedrijf Cipher International heeft doorgevoerd, zijn er door Europa heen diverse consultant teams opgericht die de merken Trakker, Cygnet en Aqua vertegenwoordigen. De Benelux is één van deze regio’s en dus is ook hier vanaf 1 oktober jl. een gedreven team actief. Wij zoeken overigens nog een consultant, maar daarover wordt later meer bekend gemaakt in de media! De consultants stellen zich graag kort even voor aan jullie. 
Nu het verbod op lood binnen de visserij er echt aan zit te komen, wordt het hoogste tijd om uit te kijken naar alternatieven. Met zogenaamde drop-off systemen bewust lood achterlaten in het milieu kan echt niet meer… Johannes Van Herck laat zijn simpele en steengoede alternatief zien! September is nog een uitgelezen maand om karpers in de oppervlakte te belagen met honden-en kattenbrokken. Robin van Dongen, een echte oppervlakte junkie, doet niets liever en laat zijn succesvolle struinaanpak in woord en beeld zien en Tom Foreman beschrijft zijn favoriete brokkenmix voor de bovenste waterlagen...
Raiden’s Lake is de laatste aanwinst voor de karpervisser op het domein De Karperhoeve en zo’n 1,5 hectare groot. In de winter van 2018 is het water volledig ingericht voor de karpervisser. Het water is volledig afgenet, het visbestand is uitgezet en er zijn een tweetal prachtige stekken voorzien van slaapaccommodatie aangelegd. Raiden’s Lake heeft een uitstekend karperbestand en kan gezien worden als een echt ‘runswater’. Bas van Klaveren bezocht dit water samen met zijn opa en zijn neefjes Sven en Lars. Samen maakte ze er ook nog een leuke film over. 
Was jouw vakantie ook zo duur? Kom dan korting scoren bij Evolution Products! Vanaf maandag 27-08-2018 geven we iedere dag een hele dikke aanbieding van minimaal 20%. Prettig, want zo kun je nog even voordelig inslaan voor je volgende trip of vast groot inkopen voor het najaar. Wil je meedoen? Meld je dan nu direct aan op onze website. Als je je hebt ingeschreven ontvang je iedere dag van ons een spetterende aanbieding.
Enige tijd geleden had ik tussen de bedrijvigheid van thuis een momentje vrij. Even geen kids en zin om te gaan vissen had ik niet, dus wat doen we dan? Juist, the next best thing, namelijk erover schrijven, lezen of andere bezigheden die te maken hebben met onze mooie hobby! Na een bezoekje aan de hengelsportzaak Hooked raakte ik geinteresseerd in het materiaal van Grizzly, het huismerk van de Watersportcentrale. Zo raakte ik in contact met Michael Smith en kort hierop zocht ik hem op voor een praatje.
Tijdens de zomervakantie kan je bij Pioneer Baits niet alleen terecht voor kwaliteitsaas, maar ook voor een stevige korting! Vul goedkoop je aasvoorraad aan, of sla alvast een partij in een aankomende najaarstrip of najaarsoffensief. Pak maar liefst 15% korting op dit kwaliteitsaas van Nederlandse bodem!