Ben jij op zoek naar vers en kwalitatief hoogstaand aas voor een super voordelige prijs? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf heden kan je het hele jaar door, bij de beter geassorteerde CC Moore dealer terecht voor onze 20kg Boilie Bulkdeals! Bij aankoop van 3 verpakkingen van 5kg, ontvang je de 4e gewoon gratis! Prijzen voor deze deals komen vanaf €6,75/kg!
Van 12 t/m 25 maart profiteer je van hoge kortingen op al het voer bij Raven! Onder andere lokvoer, pellets, liquids, additieven, boilies en nog veel meer zijn in de aanbieding! Sla nu alles op het gebied van voer in en profiteer optimaal van het voerfestival!
Op wateren waar de karpers het hele jaar onder druk staan zal je toch echt met een goed plan moeten komen, zal je soms ‘out of the box’ moeten denken… Ernesto Kamminga is zo iemand die heel goed nadenkt over zijn visserij in alle facetten. Van aasaanbieding tot rigs, maar vooral toch heel goed en bewust nadenkt over zijn aanpak en strategie. Niets gebeurt zomaar… Dat blijkt eens te meer uit zijn artikel ‘Weerspiegelingen’ over zijn (voorjaars)aanpak op een klein, drukbevist water...
Eindelijk is het zover! De Super Sale Dagen zijn begonnen. 4 Dagen lang profiteer je van 21% directe korting over je hele bestelling. Zowel op onze webshop als in onze stenen winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Bij Zunnebeld heb je een ruime keuze uit zowel de grootste als de kleinste merken. Zo vind je online meer dan 17.500 producten. En vind je het niet in de webshop, dan is de kans groot dat we het voor je kunnen bestellen. Uiteraard ontvang je ook over je bestelling 21% korting. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over.
In navolging van de seizoensaftrap van De Tacklebox profiteer je dit weekend ook bij Originals van dikke kortingen. In de webshop van dit jonge toffe aasmerk scoor je van donderdag 1 maart tot en met dinsdag 6 maart maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Wil je kennismaken met populaire producten zoals de nieuwe Quick Response Pellets, de 14MM Amino Food Pop-ups, producten uit de Maple Pistache Range of wil je gewoon even flink wat aas inslaan? Dan is het een perfect moment..
De Globetrotter Pod is de meest veelzijdige rodpod ooit, omdat hij eindeloos veel opties biedt en geschikt is voor elk water, de meest uiteenlopende stekken en alle omstandigheden. Zet hem laag in op kleine watertjes of schuif de poten uit en steek je hengeltoppen de lucht in op grote rivieren en binnenzeeën. Ondanks zijn veelzijdigheid blijft de Globetrotter compact en bergt hij makkelijk op in de kleine 60cm draagtas voor de mobiele vissers.
Zaterdag 3 maart viert de populaire karperspeciaalzaak Tacklebox haar 5-jarig bestaan. De jaarlijkse seizoensaftrap is inmiddels een begrip in karperland en ook dit jaar is iedereen van harte welkom tijdens deze fantastische dag in Beilen. Samen met tientallen groothandels presenteert De Tacklebox deze dag allerlei nieuwe producten en consultants van groothandels en bekende vissers beantwoorden al je vragen om je verder te helpen in je visserij.
De karpers komen zo eind februari langzaam uit hun winterslaap en dat vraagt om een speciale aanpak. Echt veel honger hebben ze nog niet maar toch zijn ze wel vangbaar. Felgekleurde Pop-ups zijn in deze periode een zeer goede keus. Je kan dit onder andere doen door gebruik te maken van de Ronnie rig. Toch kan het geen kwaad je aas een extra boost te geven. Lees verder om meer te weten over deze tips....
1 t/m 4 Maart 2018 is het weer zover. De 21% kortingsdagen bij Zunnebeld. Een spektakel dat in de loop der jaren is uitgeroeid tot een écht begrip. Vier dagen lang ontvang je 21% directe korting op ons hele assortiment! Dus zowel op de kleinste als de grootste merken. Deze actie trekt jaarlijk mensen van heinde en verre om te genieten van deze waanzinnige kortingsactie. En mocht Zwolle voor jou te ver van huis zijn, dan kun je ook online genieten van 21% directe korting over je hele bestelling.
In dit nummer weer heel wat interessante artikelen die laten zien dat karpervissen niet onder één noemer te vangen is en heel divers is en heel divers beleefd kan worden! Aas is voor sommige karpervissen een hobby binnen een hobby en dat geldt zeker voor aasgoeroe Sjef van den Hoven. In deel 2 van ‘Stof tot nadenken’ gaat hij o.a. dieper in op shelf life boilies en freezer baits. Is de ene beter dan de andere? Kan opnieuw invriezen kwaad? Karper vangen in de winter… dat blijft vaak een lastig verhaal, maar onmogelijk is het zeker niet...
Over een paar dagen gaat het geweldige event Carp Zwolle weer van start. Lekker bijkletsen met oude bekenden, biertjes drinken aan de bar of nieuwe producten bekijken: het kan er allemaal. Traditiegetrouw organiseert de Nederlandse aasfirma vanaf donderdag 1 februari haar jaarlijkse kortingsweekend. Zo kunnen zowel de beursgangers als de thuisblijvers maximaal profiteren van maar liefst 20% korting op het hele assortiment.
Haal jij de beursacties in huis? De Tacklebox maakt het mogelijk. Je ontvangt aankomende week namelijk maar liefst een week lang 15% korting op het hele assortiment van deze fantastische speciaalzaak(*). Dat maakt shoppen ineens wel heel aantrekkelijk. Ben jij voor aankomend seizoen bijvoorbeeld op zoek naar een nieuw waadpak, een gave bedchair, bivy, luxe steunen of wil je alvast een flinke hoeveelheid aas of end game inslaan? Dit is je kans! De korting is vanaf zondag 28 januari tot zondag 4 februari geldig in de winkel en in de webshop.
Martin SB blijft innoveren en komt met een geheel nieuwe boilie range! De Martin SB Champion Range bestaat uit de High Active en de High Protein boilies, Super Smog en foodbait pop-ups. Tijdens de afgelopen wereldkampioenschappen heeft het Franse nationale team hoge ogen gegooid met deze range. De Champion Range boilies zijn opgebouwd uit zeer hoogwaardige en wateroplosbare ingrediënten. Deze boilies zijn zacht, open van structuur en smelten langzaam waardoor er een continu eetlustopwekkend geur- en smaakspoor ontstaat.
De samenwerking tussen Nash en Pinpoint heeft gezorgd voor een optimalisatie van de bestaande haken en gloednieuwe haken. Deze haken zijn niet alleen vlijmscherp, maar nu ook nog sterker dan de eerdere series. Benieuwd hoe dat zit? Lees dan dit artikel voor meer informatie. 
Na het wereldwijde succes van de gerestylde Titan serie heeft Kevin Nash nu de Titan Hide ontwikkeld. Bij de Titan Hide is gebruikgemaakt van hetzelfde principe van snel opzetten en een lichtgewicht frame als bij de Titan, maar de Hide is speciaal gemaakt voor maximale bescherming tijdens korte nachtjes en dagsessies. Met deze Titan afgeleide behoren de standaard ovale brolly's tot de verleden tijd!