Wist jij dat wanneer je bij Martin SB 50 kilo boilies bestelt, je maar liefst 21% korting krijgt!? En dat geldt zowel voor de Classic Range, de Xtra Range als de absolute topper Monster Crab & Aminol! Of ga je liever voor de zoete kwaliteit van SWEET 17? Een project met vrienden? Wat dacht je van de klassieker Roasted Nut? Martin SB maakt kwaliteit betaalbaar!
Bij Nash zijn we altijd bezig met het doorontwikkelen van onze producten en achter de schermen zijn we dan ook druk geweest met een aantal gave nieuwe producten. In deze volle update praten we je bij over de nieuwe producten zoals de exclusieve verdeling van de Dot Spot, de nieuwe Tungsten range en gave nieuwe kleding.
Lekker voeren in de beste periode van het jaar. Dat willen we toch allemaal? Met onze nieuwe vakantiedeals zijn we er in geslaagd om ons kwaliteitsaas voor een scherpe prijs aan te bieden. Zo ontvang je op de Scopex deal maar liefst 25% korting en op de deals voor de Maple Pistache en Krill Caramel 20% korting. Jaja, je leest het goed. Ook voor de populaire Krill Caramel Boilie hebben we een vette deal samengesteld. Wil je graag meerdere deals bestellen? Geen probleem, je kunt in de webshop meerdere deals tegelijk selecteren. Op die manier ben je altijd verzekerd van een flinke voorraad aas! Handig toch.
Heb je je vakantiegeld ontvangen, maar valt het dit jaar weer een beetje tegen? Geen enkel probleem. Bij Zunnebeld.nl profiteer je namelijk van maandag 21 t/m donderdag 31 mei van 15% directe korting op ons hele hengelsport assortiment*. Met zo’n korting hou je genoeg over voor de rest van de zomervakantie.
Welkom bij de Martin SB nieuwsbrief van mei 2018. Zoals je van ons gewend bent staan er ook in deze nieuwsbrief weer een aantal mooie aanbiedingen, een paar korte berichten van onze teamleden en een handige tip. Pinksteren is in aantocht! Reden genoeg om twee van onze klassieke toppers tijdelijk uiterst voordelig aan te bieden…
Vervelende, duikende watervogels? Rik Hagedoorn gebruikt ze juist om zijn stekjes ‘aan te jagen’ om de karpers erop attent te maken dat er wat te halen valt. En om voedselnijd uit te lokken, waardoor de vissen minder schuw azen. In combinatie met het vissen met de pen echt dressuurdoorbrekend! Veel meer dan de nieuwste rigs of aasjes…
Een boilie waar je op ieder water en in ieder jaargetijde mee aan de slag kan gaan. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar toch is de Nederlandse aasfirma Originals er in geslaagd om een boilie te ontwikkelen die er dicht bij in de buurt komt. We laten de mannen van Originals aan het woord: "Onze aasmakers stonden vorig jaar voor misschien wel de grootste uitdaging uit hun carrière. Enkele van onze vissers hadden namelijk de wens uitgesproken om het hele jaar met 1 en dezelfde boilie aan de slag te gaan!"
De zogenoemde ‘sleep systems’ uit de Indulgence serie van Nash worden alom geroemd om hun uitstekende comfort en de heerlijke warmte. Met deze systemen is het mogelijk om verschillende lagen te combineren en je bedchair en slaapzak aan te passen aan de seizoenen. Natuurlijk zijn er ook veel karpervissers die liever kiezen voor een losse bedchair en slaapzak, om zo zelf te kunnen combineren. En voor hen hebben we goed nieuws, want de volgende producten zijn dit jaar opgenomen in het assortiment.
Plaats jij tussen vrijdag 30 maart (goede vrijdag) en maandag 2 april (tweede Paasdag) een bestelling op Zunnebeld.nl, dan ontvang je van ons een korting van 15% op ons hele assortiment. Dit met uitzondering van onze Vaste lage prijs  en TopDEAL producten. Deze producten zijn het hele jaar door vlijmscherp geprijsd.
"Met welke Boilie kun je het beste vissen in het voorjaar en de lente?" Dat is een vraag die we vaak krijgen nu iedereen de viskriebels weer krijgt en uit zijn winterslaap ontwaakt. Omdat het water nog erg koud is, is het belangrijk nog niet veel te voeren, 100 a 200 gram is vaak meer dan voldoende. Een handvol gecrushte boilies bij je haakaas en een opvallende boilie of snowman doet het vaak erg goed! Met welke boilie je dit doet verschilt natuurlijk ook nogal. Met een vette vismeel boilie zal je rustiger aan moeten doen dan een zoete koolhydratenbom...
Ben jij op zoek naar vers en kwalitatief hoogstaand aas voor een super voordelige prijs? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf heden kan je het hele jaar door, bij de beter geassorteerde CC Moore dealer terecht voor onze 20kg Boilie Bulkdeals! Bij aankoop van 3 verpakkingen van 5kg, ontvang je de 4e gewoon gratis! Prijzen voor deze deals komen vanaf €6,75/kg!
Van 12 t/m 25 maart profiteer je van hoge kortingen op al het voer bij Raven! Onder andere lokvoer, pellets, liquids, additieven, boilies en nog veel meer zijn in de aanbieding! Sla nu alles op het gebied van voer in en profiteer optimaal van het voerfestival!
Op wateren waar de karpers het hele jaar onder druk staan zal je toch echt met een goed plan moeten komen, zal je soms ‘out of the box’ moeten denken… Ernesto Kamminga is zo iemand die heel goed nadenkt over zijn visserij in alle facetten. Van aasaanbieding tot rigs, maar vooral toch heel goed en bewust nadenkt over zijn aanpak en strategie. Niets gebeurt zomaar… Dat blijkt eens te meer uit zijn artikel ‘Weerspiegelingen’ over zijn (voorjaars)aanpak op een klein, drukbevist water...
Eindelijk is het zover! De Super Sale Dagen zijn begonnen. 4 Dagen lang profiteer je van 21% directe korting over je hele bestelling. Zowel op onze webshop als in onze stenen winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Bij Zunnebeld heb je een ruime keuze uit zowel de grootste als de kleinste merken. Zo vind je online meer dan 17.500 producten. En vind je het niet in de webshop, dan is de kans groot dat we het voor je kunnen bestellen. Uiteraard ontvang je ook over je bestelling 21% korting. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over.
In navolging van de seizoensaftrap van De Tacklebox profiteer je dit weekend ook bij Originals van dikke kortingen. In de webshop van dit jonge toffe aasmerk scoor je van donderdag 1 maart tot en met dinsdag 6 maart maar liefst 20% korting op het gehele assortiment. Wil je kennismaken met populaire producten zoals de nieuwe Quick Response Pellets, de 14MM Amino Food Pop-ups, producten uit de Maple Pistache Range of wil je gewoon even flink wat aas inslaan? Dan is het een perfect moment..