10% Korting voor bezoekers CarpFeeling

10% Korting voor bezoekers CarpFeeling

Het voorjaar begint goed voor jou als bezoeker van CarpFeeling. Speciaal voor alle bezoekers van CarpFeeling heeft Zunnebeld.nl namelijk een korting beschikbaar gesteld van maar liefst 10% over je totale bestelling! Ongeacht het merk of product.

Foto 3

Korting op alle producten en merken

Je ontvangt 10% korting over je complete bestelling. Het maakt dus niet uit of je op zoek bent naar een nieuwe voerboot, een set piepers, een nieuwe slaapzak of een simpel zakje haken. Uiteraard geldt deze korting ook voor alle merken die bij ons verkrijgbaar zijn. Daar doen wij bij Zunnebeld niet moeilijk over.

Hoe ontvang ik die korting

Heb je de producten gevonden die je zocht? Ga dan naar de winkelwagen en vul de onderstaande code in, in het veld ‘kortingscodes’. Er wordt automatisch 10% in mindering gebracht op het totale bedrag.

KORTINGSCODE: CF02993

Deze code is speciaal voor bezoekers van CarpFeeling en is geldig van 10-04-2015 t/m 20-04-2015.

Foto 2

Link: www.zunnebeld.nl/hengelsport

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.