15% korting bij Hareco Hengelsport!

15% korting bij Hareco Hengelsport!

Goed nieuws voor de liefhebbers van kortingen! Tot en met zondag 11 december krijg je bij Hareco Hengelsport 15% korting op het gehele assortiment. De korting wordt omgezet in een bestedingstegoed voor de webshop van Hareceo Hengelsport. Buiten deze korting maak je ook nog eens kans op mooie prijzen, waaronder een geheel verzorgde visreis naar het Franse Vallee Lake!

Bestel voor 11 december en ontvang 15% korting bij Hareco
Bestel voor 11 december en ontvang 15% korting bij Hareco

Ben je nog op zoek naar materiaal voor het komende jaar of misschien wel wat spullen om deze winter achter de snoeken aan te gaan? Kijk dan zeker even in de webshop van Hareco Hengelsport en pak je kans!

www.harecohengelsport.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.