15% korting op al je karpergear!

15% korting op al je karpergear!

We zitten in januari en hebben de eerste ‘lekkere dag’ van 2016 achter de rug. Maandag bereikte het kwik een temperatuur van maar liefst 15 graden! Met zulke temperaturen is het voor een karpervisser verschrikkelijk moeilijk om thuis te blijven. Om die reden geven wij van donderdag 28 januari t/m maandag 1 februari een korting van maar liefst 15% op alle karperspullen!

Profiteer van 15% korting op al onze karperspullen

Profiteer van 15% korting op al onze karperspullen

Is februari voor jou de tijd dat je je karperspullen uit het stof haalt en de balans opmaakt? Is dit de tijd dat het weer begint te kriebelen en je het liefst zo snel mogelijk het water opzoekt? Sla dan nu je slag! Op alle karpermerken en producten ontvang je namelijk een directe korting van 15%. Dus ook op merken als Delkim, Fox, Nash en Korda. Zelfs wanneer wij het even niet op voorraad hebben bestellen wij het tegen dezelfde korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

 Bezoek onze webshop en profiteer!

Bezoek onze webshop en profiteer!

 Deze korting is geldig op onze webshop en in onze winkel en loopt van donderdag 28-01-2016 t/m maandag 01-02-2016. De korting is niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wil jij meer weten of alvast een kijkje nemen in onze webshop. 

Link: www.zunnebeld.nl

* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 15% korting kunt profiteren. Wij streven er naar de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen tot ca. 10 dagen. Wij vragen je begrip hiervoor.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.