15% korting tijdens de “Vakantie 10-daagse”

15% korting tijdens de “Vakantie 10-daagse”

Heb je je vakantiegeld ontvangen, maar valt het dit jaar weer een beetje tegen? Geen probleem, want bij Zunnebeld.nl profiteer je vanaf maandag 22 mei 10 dagen lang van 15% korting op ons hele assortiment*. Zo houd je nog wat over voor de rest van de zomervakantie. 

Meer visspullen voor je geld

Bij Zunnebeld.nl ontvang je 10 dagen lang 15% korting op alles!* Deze korting geldt voor zowel de kleinste als de grootste merken. En hebben we het even niet op voorraad, dan bestellen we het tegen dezelfde korting. Daar doen we helemaal niet moeilijk over bij Zunnebeld.

Op Zunnebeld.nl vind je meer dan 16.000 producten op het gebiedt van hengelsport. Zo zit er altijd wel iets leuks voor je tussen. En bestel jij voor 16:00? Dan heb je het de volgende dag al in huis*. Bovendien heb je bij ons een zichttermijn van 14 dagen. Dat betekent dat je deze producten kosteloos kunt terugsturen en wij je al je geld terug betalen. Gegarandeerd!

Bespaar op je vakantieaankopen

Neem snel een kijkje op onze webshop en profiteer van 22-05-2017 t/m 31-05-2017 van onze Vakantie 10-daagse. En mis jij iets in ons assortiment, neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag verder!

* Deze korting is niet geldig op onze Top Deals en i.c.m. andere lopende acties. Wegens verwachtte drukte kan het zijn dat bepaalde producten vroegtijdig zijn uitverkocht. Omdat we deze producten opnieuw moeten bestellen kan de levertijd oplopen tot maximaal 10 dagen.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.