21% Herfst voordeel bij Zunnebeld.nl

21% Herfst voordeel bij Zunnebeld.nl

De herfst is bijna aangebroken, en dus regent het kortingen bij Zunnebeld. Zowel in onze webshop als in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 73. Een heel weekend lang kun je namelijk profiteren van een keiharde korting van maar liefst 21% op al je aankopen. Zelfs wanneer wij het even niet op voorraad hebben en het voor je moeten bestellen. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

Met de herfst is ook meteen één van de beste periodes van het jaar aangebroken om aan het water door te brengen. De vissen lijken helemaal dol en dus is het aan jou om je slag te slaan. Wij helpen jou hier graag verder met meer dan 12.500 producten die we online aanbieden. Zowel van alle grote als verschillende kleine merken. Kortom, misgrijpen is bijna niet mogelijk. 

21-herfstkorting

Profiteer van 21% korting over al onze producten

Onze herfst voordeel actie start donderdag 1 oktober 2015 en loopt t/m zondag 4 oktober 2015. In onze winkel aan de Van Karnebeekstraat loopt deze actie t/m zaterdag 3 oktober. Omdat deze korting ook geldt voor onze aquarium- en dierenafdeling kun je ook iets leuks meenemen voor jouw huisdieren. Het is per slot van rekening dierendag...

* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door je bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen tot ca. 10 dagen. Wij vragen je begrip hiervoor.

Link: www.zunnebeld.nl/hengelsport

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.