21% korting op PingFishing.nl

21% korting op PingFishing.nl

PingFishing.nl is terug van weggeweest! Na 3 jaar stil te hebben gelegen, heropent PING vanaf nu zijn digitale deuren op www.pingfishing.nl. Graag willen we onze heropening vieren met al onze klanten en daarom krijgt u tot en met 31 mei 21% BTW KORTING op alles (met uitzondering van aanbiedingen). Heeft u die nieuwe molen of hengel al een tijdje op het oog maar de prijs is net wat te hoog? Nu is hét moment om uw nieuwe visspullen aan te schaffen.

21 % korting op je visspullen bij pingfishing.nl

Is een product tijdelijk uitverkocht? Geen probleem, ook dan profiteert u van onze 21% BTW korting! Stuur ons een mail met daarin uw bestelling (de productnaam, het aantal en het artikelnummer) vóór 31 mei en wij leveren uw bestelling uit tegen dezelfde korting op het moment dat de door u bestelde producten weer voorradig zijn.

21% korting op je karper spullen bij pingfishing

Wil u op de hoogte blijven van nieuwe actie(s) of ontwikkelingen op het gebied van hengelsport? Volg ons op Twitter (twitter.com/pingfishingnl), Facebook (www.facebook.com/pinghengelsport) of YouTube (www.youtube.com/user/PingFishingNL/videos). 

Link: www.pingfishing.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.