Aanvulluhhhhhh met 21% korting!!!

Aanvulluhhhhhh met 21% korting!!!

Eindelijk is het weer zover. De beroemde kortingsdagen bij Hengelsport Zunnebeld zijn begonnen. Dit betekent dat je 4 dagen lang kunt profiteren van 21% korting op alles!*. Deze korting geldt niet alleen op de kleine, maar ook op de grootste merken. Heb jij dus nog visspullen nodig voor de vis echt losgaat? Aanvulluhhhhh!!!!

Juist, je leest het goed: 21% Directe korting. Dé uitgelezen mogelijkheid om goedkoop visspullen in te slaan. Met een keuze uit meer dan 16.000 producten zit er altijd wel iets bij wat je zoekt. En hebben we toevallig iets niet op voorraad, dan bestellen we het toch gewoon voor je? Deze fantastische korting is namelijk ook geldig over je bestelling. Daar doen we bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over.

Bezoek onze winkel of surf naar www.zunnebeld.nlBezoek onze winkel of surf naar www.zunnebeld.nl

26 t/m 29 Oktober

De kortingsdagen beginnen op donderdag 26 oktober in onze winkel aan de Van Karnebeekstraat 73 in Zwolle en op www.zunnebeld.nl. In onze winkel stopt deze fantastische actie op zaterdag 28 oktober. Online gaan we nog één dagje langer door en kan je dus t/m zondag 29 oktober profiteren van deze fantastische korting.

Wat:             21% Directe KORTING op alles*
Wanneer:     Donderdag 26 oktober t/m zondag 29 oktober 2017
Waar:           www.zunnebeld.nl en Van Karnebeekstraat 73, 8011 JD, Zwolle

* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan dit oplopen tot ca. 10 dagen. Onze zogenaamde ‘TopDeals’ en ‘Vaste Lage Prijs’ producten zijn uitgesloten van deze kortingsdagen. Wij vragen je begrip hiervoor.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.