Arjen Uitbeijerse en The Carp Specialist slaan handen ineen!

Arjen Uitbeijerse en The Carp Specialist slaan handen ineen!

Karperreisbureau The Carp Specialist is al sinds 2004 een vertrouwde naam voor menig karpervisser in Nederland & België voor de organisatie van karpervisvakanties naar Frankrijk. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele organisatie met vestigingen in Duitsland en Engeland, en enkele duizenden tevreden gasten per jaar. 

Door de recente groei van het bedrijf hebben Jeroen Albers en Bas van Klaveren, de eigenaren van het bedrijf, gezocht naar een passende uitbreiding van het team. Niemand minder dan Arjen Uitbeijerse, bekende ‘big fish hunter’ en eigenaar van Spiegel Magazine gaat het team versterken.

Carpspecialist 1

Bas: “Inmiddels kennen we Arjen al jaren, zowel privé als via zijn werk voor Spiegel Magazine. Naast zeer kundig visser hebben wij hem leren kennen als betrouwbaar, integer en bijzonder vriendelijk en gastvrij. Precies de eigenschappen die passen bij onze werkzaamheden als reisagenten… we zijn dan ook zeer verheugd met onze samenwerking!”

Arjen Uitbeijerse zal The Carp Specialist met name ‘achter de schermen’ assisteren, voornamelijk op het gebied van marketing en promotie, maar bijvoorbeeld ook door het adviseren van onze gasten en aanwezigheid tijdens de beurzen… en niet te vergeten de zoektocht naar nieuwe ‘big fish’ bestemmingen.

Carpspecialist 2

Met deze uitbreiding hoopt The Carp Specialist het serviceniveau naar hun gasten nog verder te vergroten en een extra stap te maken in de groei van het bedrijf. Ook in 2015 staat het team van The Carp Specialist, nu 3 man sterk, en al onze watereigenaren in Nederland, België, Frankrijk en Marokko tot uw beschikking!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.