Attractive Baits op Carp Zwolle 2019

Attractive Baits op Carp Zwolle 2019

Attractive Baits is al jaren een gerenommeerd merk, die het uitsluitend doet met 100% natuurlijke ingrediënten. Vanuit het kleine Oost-Vlaamse Belsele worden alle bestellingen apart behandelt, om uiterste versheid te garanderen. En de resultaten liegen er niet om! Bezoek ze op stand 106, waar ze een plaatsje delen met Global Carp Products. Het volledige gamma zal aanwezig zijn, en de teamleden staan klaar met raad en daad.

Je kan er genieten van leuke kortingen op alle producten of op de Package-deals. Keuze alom, en alsof dat nog niet genoeg is stellen ze er hun nieuwste boilie voor, iets waar ze voorlopig in alle talen over zwijgen, maar in de wandelgangen werd al verteld dat ze opnieuw een zeer sterk product op de markt brengen…

Wil je naast visveiligheid, wat extra aandacht besteden aan gezond aas, breng ze dan zeker een bezoekje en laat je overtuigen dat natuurlijke producten, ook op hoog niveau, vis op de mat kan brengen! Onze deals, enkel beschikbaar op Carp Zwolle voor de snelle en slimme beslisser!

Wim wist met de Coco Cream het volledige bestand van een water op de mat te krijgen.

Carp Zwolle High-Visual Pop-up deal

Koop 2 potjes pop-ups en krijg er 3 voor de prijs van 2

Attractive Baits High – Visual Pop-ups zijn hand-gerold en zitten bomvol triggers die langzaam uitwasemen waardoor ze een grote aantrekkingskracht bezitten. De verschillende kleuren met toegevoegde extracten maakt dat deze pop-ups op elk watertype en in elk jaargetijde ingezet kan worden en dit op een verscheidenheid aan watertypes. Deze pop-ups zijn perfect bruikbaar als Snowmanpresentatie, Chod rig, Ronnie-rig, Pop-up rig of als Single Hookbait. Zijn perfect rond en hebben een hoog drijfvermogen van meerdere dagen. Verkrijgbaar in 10, 15, 20 mm of dumbells voor perfect uit te balanceren. De pop-ups worden geleverd in een potje met een inhoud van 100g.

Pop-ups van attractive baits

Mix- deal

Normaal 75 euro/20Kg , Zwolle deal 55 euro/20kg (2.75€/kg)

We noemen het een basismix, maar het is veel meer dan dat! Check it! Een Basis mix die nauwkeurig werd afgewogen en vers wordt samengesteld.Het is een geweldige mix om alleen te gebruiken,maar ook een uitstekende basis om te combineren met andere additieven. Deze mix  rolt perfect en hard goed uit. U hoeft geen ei-producten meer toe te voegen, alleen nog water en andere vloeistoffen. Verpakt in 20kg zakken. Keuze om nog 10% aan eigen ingrediënten zelf toe te voegen!

Samenstelling: Maismeel, Tarwegriesmeel, Roggemeel , Melkpoeder, Gedroogde Ei producten / Ei compound, Volvette & Getoaste Sojabloem, Aardappelzetmeel, Eialbumine.
Analyse: Ruw eiwit: 27%, Ruw vet: 12%, Ruwe celstof: 1.45%, Ruwe as: 3.8

Attractive Baits basismix

Limited Edition deal - Nieuw voor 2019 en voor het eerst beschikbaar op Carp Zwolle!

Als producent van 100% natuurlijk karperaas, bekomen we altijd wel ingrediënten die volledig aan onze eisen voldoen, maar sommige smaakmakers zijn vaak tijdelijk of in beperkte hoeveelheid te verkrijgen. En dit vinden we in de meeste gevallen wel jammer, want beperkt verkrijgbaar, betekend meestal iets unieks….je zal het amper, of eerder nooit bij concurrenten aantreffen! Toch willen we met deze producten iets aanvangen, en bieden voortaan een Limited Edition Range aan! 2 Unieke soorten boilies die enkele unieke bestandsdelen bevatten. Het European Union Register of Feed Additives stond ons toe, deze uitzonderlijke ingrediënten te gebruiken, en deze combinatie zorgt voor een verassend smaakpallet! En om ergens met een exclusief en betaalbaar aasje aan de slag te gaan, ben je bij ons op het juiste adres…
De limited Edition Range zijn bewezen recepten die in het verleden een test en aanpas-periode hebben doorstaan. Ze zijn enkel verkrijgbaar in 15 en 20 mm aan een bodemprijs. Op=op!

Nieuw 2019 Limited Edition Spicy Pistache & Wicked Tuna

 • 0-20kg = Normaal 5.25€/kg Zwolle Deal 5 €/kg
 • 25-45kg = Normaal 5.10€/kg Zwolle Deal 4.5 €/kg
 • 50-95kg = Normaal 5.00€/kg Zwolle Deal 4.25 €/kg
 • 100-150kg = Normaal 4.70€/kg Zwolle Deal 4€/kg
wicked tuna spicy pistache
Limited Edition Wicked Tuna  Limited Edition Spicy Pistache

Package deals

Onze Package deals van Atrractive Baits zijn zorgvuldig samengestelde pakketten zodat u op een voordelige manier kennis kan maken met onze producten waarmee u direct van start kan gaan. De Package Deals is verkrijgbaar in verschillende smaken. Ideaal als starterspakket als voor de doorwinterde karpervisser. Doe er uw voordeel mee…Maar liefst 20% korting!

Deze deal bestaat uit:

 • 5 kilo 20 mm Shelf-live Boilies
 • 5 kilo 15 mm Shelf-live Boilies
 • 1 L Bait Juice
 • 1 potje Pop-ups High-Visual diameter naar keuze
 • 1 kg Method mix
package deal asian spice Coco Cream package deal Krill & squid package deal redfish garlic
Asian Spice Coco Cream Krill & Squid Red Fish Garlic
 • Asian Spice Package = Normaal € 105,- Zwolle Deal € 85,-
 • Coco Cream Package = Normaal € 105,- Zwolle Deal € 85,-
 • Krill & Squid Package = Normaal € 100,- Zwolle Deal € 80,-
 • Red Fish Garlic Package = Normaal € 104,- Zwolle Deal € 85,-

Pellets-festival

Hemp pellets Normaal

€ 18.75 / 5kg Zwolle Deal € 10,- / 5kg

Zeer attractieve, natuurlijke 6mm pellet, geperst van pure gemalen, top kwaliteit hennep. Kan ingezet worden gedurende het ganse jaar, ook in het koude jaargetijde! Samenstelling uit eigen beheer en laten ze persen met een hoge dosis hennepolie. Dit om een nog sterker voedselsignaal te bekomen! Is zeer goed te combineren met onze hennepolie. Karpers zijn er zot op!

Black Power Pellets Normaal € 18,- / 5kg Zwolle Deal € 12.5 / 5kg

Deze zwarte, kwalitatieve pellet is a aas voor elke zoetwatervis. Deze bevat een hoge dosis visolie, marinevismeel,krillmeel en andere hoogwaardige, kwalitatieve ingrediënten. We bieden deze in verschillende diameters aan voor verschillende hengelsportdisiplines. Geschikt voor de witvisser, barbeelvisserij, de wedstrijd visserij op karper -en van kroesvijvervisserij tot de meerval en of karpervisser. Ook bijzonder geschikt als onderhoudsvoeder op vijvers. Instand responsverzekering en attractief!

Red Power Pellets Normaal € 20,- / 5kg Zwolle Deal € 12.5 / 5kg

Deze aantrekkelijke rode, kwalitatieve pellet is een aas voor elke zoetwatervis. Deze bevat krillmeel met een  hoge dosis visolie, lever & krill liquid en andere hoogwaardige, kwalitatieve ingredienten.Deze is verkrijgbaar in 4.5mm. Geschikt voor de witvisser, barbeelvisserij, de wedstrijd visserij op karper -en of kroesvijvervisserij tot de meerval en of karpervisser. Ook bijzonder geschikt als onderhoudsvoeder op vijvers. Instand respons verzekerd en attractief!

red power pellets Black Power pellets Hemppellets
Red Power pellets Black Power pellets Hemppellets

15% KORTING OP DE HELE  BOILIE RANGE, Liquids, en merchandise!

Op een beurs als deze mag dit best een keer, naast de eerder genoemde aanbiedingen geven we 15% korting op het gehele boilie assortiment, Liquids, Method mixen en Merchandise! OP = OP voor de snelle en slimme beslissers… Voor de thuisblijvers Check onze webshop op www.attractivebaits.be en gebruik bij het afrekenen de kortingscode Zwolle2019. Enkel op 1,2 en 3 februari geldig.

Waar kan je ons vinden?

Attractive Bait deelt de stand met Global Carp Products en je kan ze vinden op Stand 106. Het is een flinke stand en is dus niet te missen in deze hal. Ook Global Carp Products heeft een paar erg mooie beurs aanbiedingen voor je die zeker het bekijken waard zijn. Zo hebben diverse Ehmanns tenten in de aanbieding. 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.