Black Friday sale bij Hareco

Black Friday sale bij Hareco

Het is tijd voor sale bij Hareco! Met Black Friday in aantocht profiteer je deze week van dikke korting bij veel winkels. Zo ook bij onze vrienden van Hareco Hengelsport, waar je sinds 23 november jl. profiteert van 15% korting op vrijwel het gehele assortiment. Mooi meegenomen toch?

De sale bij Hareco duurt t/m maandag 30 november 2020 en is te verzilveren door bij het afrekenen de kortingscode 15% te gebruiken.

Win een hengelsportpakket t.w.v. € 500,-

Naast de korting die je in de webshop kunt pakken maak je op de Facebook- en Instagrampagina's van Hareco ook nog eens kans op een hengelsportpakket t.w.v. € 500,- Bezoek hiervoor hun pagina's en volg de onderstaande stappen:

  • Like het bericht
  • Tag je vismaat
  • Deel het bericht

Check dus zeker even de sale bij Hareco om jezelf te trakteren op gave producten.

www.harecohengelsport.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.