Boiliemeister bestormt de markt

Boiliemeister bestormt de markt

Boiliemeister is een nieuwe naam op de aasmarkt, maar het is niet zomaar weer een aasbedrijf. Sinds februari levert het bedrijf boilies voor prijzen die menig wenkbrauw doen fronsen.

Boiliemeister is groot geworden in de diervoedingsindustrie. Dat betekent dat de grondstoffen in grote hoeveelheden worden ingekocht. Dergelijk volumineus inkoopbeleid drukt de kostprijs enorm. Daarnaast wordt er rechtstreeks geleverd van producent naar consument. Hierdoor is de tussenhandel overbodig en dat brengt ook een hele grote kostenbesparing met zich mee. Deze kostenbesparingen komen rechtstreeks ten goede aan de consument. Voor slechts € 2,50 per kilo kunnen er al boilies geleverd worden. De maximale prijs die Boiliemeister hanteert is € 3,95 per kilo. Dat alles onder het motto ‘Goed en goedkoop’.

Boiliemeister

Klaar om verzonden te worden naar de klant

Uniek

Omdat Boiliemeister boilies worden geproduceerd in de diervoedingsindustrie, gelden er strenge wettelijke eisen aan het productieproces en het eindproduct. Alle grondstoffen moeten vers zijn en voorzien zijn van een uiterste houdbaarheidsdatum. Daarnaast worden er alleen ingrediënten gebruikt die wettelijk toegestaan zijn bij de productie van visvoer. Alle gebruikte ingrediënten staan op de verpakking, wederom een wettelijke verplichting. De wet schrijft ook voor dat van elke grondstof en elk eindproduct een sample moet worden genomen die minimaal anderhalf jaar bewaard moet worden. Zo kan de herkomst van ingrediënten altijd getraceerd worden. Achterop de verpakking staat ook een uiterste houdbaarheidsdatum.

Het team van Boiliemeister bestaat uit mensen die tientallen jaren ervaring hebben in het bereiden en produceren van attractief karperaas. Achter de schermen werden de boilies vorig jaar al gebruikt. In het assortiment zit daarom geen enkele boilie waaraan geen karper is gevangen. De unieke expertise van de teamleden is door het bedrijf omarmd en dat is vanaf de start van Boiliemeister te zien aan de vangstresultaten van de klanten. Het team bestaat uit Anne Lamberink, Henri Tichelaar, Hans Hellendoorn en Roelof Schut.

Boiliemeister

Fruity Chicken is een van de 13 boiliesmaken van Boiliemeister; stuk voor stuk met een goede smaak

Filosofie

De bedrijfsfilosofie is even eenvoudig als logisch. Boiliemeister verklaart:
“Zoals elk boiliebedrijf produceren wij aanvullend visvoer. Voor volwaardig karpervoer ga je namelijk naar de fabrieken die dat produceren voor de karperkweek en het houden van koi. Onze boilies hebben stuk voor stuk een goede smaak; een smaak die wordt gewaardeerd door karpers. Dat is heel belangrijk, want alles begint met smaak. Als die niet goed is, is de respons van een karper minimaal. Daarnaast gebruiken wij diverse vloeibare lokstoffen uit de diervoedingsindustrie. Daar is heel veel onderzoek naar gedaan en die resultaten hebben wij tot onze beschikking. Smaak en attractie, dat zijn de belangrijkste componenten van een boilie en daarop ligt dus onze focus.

3

Boiliemeister adviseur Henri Tichelaar kent de vangkracht van de boilies maar al te goed

Boiliemeister produceert boilies die voldoen aan de hoogste wettelijke eisen die in Nederland worden gesteld door de Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Boiliemeister staat dus voor verantwoorde producten op basis van verse, voedselveilige ingrediënten.”

Link: www.boiliemeister.nl
Facebook: www.facebook.com/boiliemeister

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.