Boiliemeister boilies vangen

Boiliemeister boilies vangen

Toen Boiliemeister in februari de aasmarkt betrad, waren veel mensen huiverig om de boilies te kopen. De prijzen waren zodanig laag, dat ze bijna ongeloofwaardig waren in de ogen van sommige karpervissers.

Inmiddels is het juni en liegen de vangstresultaten er niet om. Er zijn al duizenden karpers gevangen op Boiliemeister boilies en veel van die vangsten zijn terug te vinden op Facebook van Boiliemeister. Bekijk ze maar eens en laat je aangenaam verrassen.

1

Klaar om verstuurd te worden naar de groeiende klantenkring van Boiliemeister.

De filosofie achter de vangkracht van de boilies is net zo eenvoudig als logisch: het gaat om de smaak van de boilie. Als de karper de smaak op prijs stelt, zal hij de boilie graag opeten en op zoek gaan naar een volgende boilie. Op basis van de ervaring van onze adviseurs Henri Tichelaar, Roelof Schut, Hans Hellendoorn en Anne Lamberink weet Boiliemeister welke smaken door de karper op prijs worden gesteld. Enkele adviseurs maken al langer dan 25 jaar boilies en hebben daarom een schat aan ervaring. Hun kennis van flavours en ingrediënten is ongekend groot.

2

Alle ingrediënten zijn kakelvers.

Boiliemeister gebruikt alleen grondstoffen die wettelijk zijn toegestaan. Alle ingrediënten zijn vers. Van tarwemeel tot Robin Red van Haiths en van vismeel tot vleesmeel. De boilies worden in eigen beheer gedraaid in de diervoedingsindustrie, dus niet in een van de bekende boiliefabrieken in Nederland of Duitsland. Hierdoor zijn de boilies geen massaproduct en absoluut uniek.

3

Boiliemeister is blij met de kennis en ervaring van Henri Tichelaar

Boiliemeister boilies zijn al verkrijgbaar voor slechts € 2,50 per kilo. Der Preis ist heiß!

Link: www.boiliemeister.nl
Facebook: www.facebook.com/boiliemeister

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.