Boiliemeister verbreedt assortiment

Boiliemeister verbreedt assortiment

Boiliemeister is in korte tijd vooral bekend geworden vanwege de goedkope boilies die door het bedrijf zelf worden geproduceerd. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met andere producten die voor prijzen van € 2,50 per kilo worden aangeboden.

Pop-ups waren een logische toevoeging, want de meest klanten vroegen daarom. Boiliemeister pop-ups zijn verkrijgbaar in 16 millimeter rond en 16 millimeter dumbell. Ze worden gemaakt in 6 smaken: Strawberry, Bacon, Banana, Monster Squid, Scopex en Pineapple.
Potje 40 gram: € 3,50

3

Fluo Monster Squid pop-ups. Ook als dumbells verkrijgbaar

Gemak dient de mens, dus kant-en-klare partikels mogen niet ontbreken in het assortiment. Ze worden geleverd in een hersluitbare pot van 2 liter met een schroefdop. Op dit moment worden geleverd: maïs, spodmix en tijgernoten.
Pot 2 liter: € 6,95

1

Kant-en-klaar voor direct gebruik. Gemak dient de mens


De zalmolie is het neusje van de zalm. Dit wordt rechtstreeks ingekocht bij de producent. Gegarandeerd 100% puur en zuiver, want mengen met goedkope (plantaardige) oliën, daar doet Boiliemeister niet aan. Zuivere zalmolie is smaakvol en attractief en perfect voor het soaken van pellets, boilies en haakaas.
Fles 1 liter: € 5,95

2

Hans Hellendoorn is betrokken bij het testen van alle Boiliemeister producten


De komende periode blijft Boiliemeister het assortiment verder uitbreiden. Binnenkort wordt een complete range pellets gelanceerd. Ideaal voor de method visserij, maar ook voor karpervissers die graag met stickmixen, spodmixen of pva bags werken.

Link: www.boiliemeister.nl
Facebook: www.facebook.com/boiliemeister

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.