Botennieuws op Hengelsport en Visbotenbeurs 2015

Botennieuws op Hengelsport en Visbotenbeurs 2015

De visboten en toebehoren zoals trailers en electronica zijn dan ook dit jaar weer ruim vertegenwoordigd op de Hengelsport- en Visbotenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht van 30 oktober tot en met 1 november. Op de beurs kom je de nieuwste boten, trailers en accessoires in alle prijsklassen tegen bij vele standhouders. 

Lakefox Gorsseling

Lakefox Gorsseling

Vissen vanuit een boot geldt voor veel sportvissers op allerlei wateren als een topbeleving. Een complete 'vismachine' kan een streven zijn voor de lange termijn, maar een basic boot ligt binnen ieders handbereik en hoeft niet veel te kosten! Op de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2015 is een ruime greep uit het totale aanbod vertegenwoordigd.

Gorsseling Watersport toont de nieuwe Lakefox, een handzame visboot voor de kleinere wateren. Bij JM Sails zijn de nieuwe Noble en Ave Alpha boten te bekijken. Bij Portabote is te zien dat bootvissen ook zonder trailer of steiger kan.

De wat grotere en snellere merken zijn vertegenwoordigd door bijvoorbeeld Orka, Alumacraft, Marcraft, Starweld, Lund of Crestliner, allemaal bij elkaar op één beurs! Ideaal om snelle vergelijkingen te kunnen maken.

Marcraft 565

De nieuwste Marcraft 565 zal het stralende middelpunt van de stand van Marcraft zijn

Orka Whale

De nieuwe Orka Whale en Killer Whale zullen in volle glorie te bewonderen zijn bij Orka boten

Lund

De Lund 1625 Fury XL SS is op de stand van Roofvisweb te zien 


Op de stand van IJsselsport is, naast de droommodellen van Lund, bovendien de sensationele elektromotor Motorguide Xi5 te bewonderen, de droom van menige bootvisser.

Ook alle standhouders met de (electronische) accessoires voor de boot zijn een bezoekje waard. Niet alleen elektromotoren, maar ook de onmisbare fishfinders, gps-toestellen, accu’s en trailers kun je bekijken bij standhouders als Technautic (MinnKota, Humminbird), Holland Nautic (Lowrance elite serie), Raymarine (de vernieuwde Dragonfly 4 en 5 met Chirp Downvision) of bij Marine Depth Sounders (onder andere de nieuwe touch serie van Lowrance.) 

Om het plaatje compleet te maken zijn bij bijvoorbeeld bij Kalf en Van Claes de nieuwste trailers te bekijken. Motoren en allerlei onderdelen of accessoires voor op of aan de boot zijn bij het internationaal opererende Vetus te zien. 

Raymarine Dragonfly

De raymarine-Dragonfly

VELE WINACTIES OP FACEBOOK!

Het liken van de Facebookpagina’s Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare is aan te raden voor wie in de prijzen wil vallen en/of kans wil maken op vrijkaarten voor de beurs. Sport- en recreatievissers gaan nu eenmaal niet graag met lege handen naar huis! Wie de beurs bezoekt, doet er goed aan de entree- en parkeerkaarten online mét korting aan te schaffen. Dat scheelt bovendien lang wachten bij de entree. 

Hengelsport- en Botenbeurs 2015

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2015
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur 
Entree: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten)

En een parkeerkaart kunt u online bestellen voor 8,00. Entreekaarten kosten  € 13,- p.p. aan de kassa. Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene. 

Belangrijke websites: 

Link: www.hengelsportbeurzen.nl
Link: www.carpsquare.nl

Belangrijke Facebookpagina’s: 

Link: Hengelsport- en Botenbeurs
Link: Carpsquare

Motorguide Xi5

MotorGuide-Xi5


Bekijk hier de sfeerimpressie van de Hengelsport- en Botenbeurs editie 2013: 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.