BTW Dagen bij Hengelsport Zunnebeld

BTW Dagen bij Hengelsport Zunnebeld

Over iets minder dan twee weken gaat de meest spraakmakende actie van het jaar weer van start. We hebben het natuurlijk over de BTW Dagen van Zunnebeld. Deze dagen zijn uitgegroeid tot een begrip en menig sportvissers hart gaat sneller kloppen zodra ze dichterbij komen. 4 Dagen lang ontvang je een korting van maar liefst 21% op ons gehele assortiment!! Je leest het goed, op werkelijk alles. Dus zowel de kleinste als de grootste merken.

Ontvang 4 dagen lang 21% KORTING op alles!
Ontvang 4 dagen lang 21% KORTING op alles!

De jaarlijks terugkerende BTW Dagen trekken mensen van heinde en verre die graag profiteren van deze prachtige kortingsactie. Dit is namelijk dé kans om goedkoop je spullen voor het seizoen in te slaan. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om onze stenen winkel in Zwolle een bezoekje te brengen, dan kun je ook online shoppen tegen dezelfde korting!

Op onze webshop vind je meer dan 16.000 artikelen van gerenommeerde merken. Met zo veel keuze is de kans groot dat ook jou favoriete producten aanwezig zijn. En mocht het zo zijn dat je niet vind wat je zoekt, wellicht kunnen wij het voor je bestellen tegen dezelfde korting. Daar doen wij bij Zunnebeld helemaal niet moeilijk over!

In onze webshop vind je meer dan 16.000 producten! En alles tegen een korting van 21%
In onze webshop vind je meer dan 16.000 producten! En alles tegen een korting van 21%

Voor vragen kun je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan door ons te bellen ( 038 - 421 58 97 ), te mailen ( info@zunnebeld.nl ) of met ons te chatten in onze webshop.

De BTW Dagen lopen van donderdag 23 februari t/m zaterdag 25 februari in onze winkel aan de van Karnebeekstraat 73 in Zwolle. Op www.zunnebeld.nl/hengelsport loopt onze actie nog een dag langer door en kun je dus ook zondag 26 februari profiteren van 21% korting over ons gehele assortiment.

Wat:            21% directe KORTING op alles
Wanneer:    Donderdag 23 februari t/m Zondag 26 februari 2017
Waar:          www.zunnebeld.nl en Van Karnebeekstraat 73, 8011 JD, Zwolle

* Wanneer je een product in de winkel laat bestellen, vragen wij je deze alvast vooruit te betalen zodat je van deze 21% korting kunt profiteren. Wij streven er naar, de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te verwerken, maar vanwege de verwachte drukte kan deze oplopen tot ca. 10 dagen. Wij vragen je begrip hiervoor.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.