Op zoek naar het cadeau waar iedere sportvisser blij van wordt!!!

Op zoek naar het cadeau waar iedere sportvisser blij van wordt!!!

Het zal de meeste van ons niet onbekend zijn in deze maanden, een cadeau verzinnen! En als we al iets weten zal het vaak met onze hobby te maken hebben wat dan natuurlijk karpervissen is. Maar ja, hoe zorg je er dan weer voor door dat ze ook het goede kopen, want voor een leek lijkt het allemaal op elkaar. Want een blij gezicht trekken nadat je het cadeau van onder de boom heb gehaald wat dan vervolgens ongebruikt in je tacklebox beland is ook zonde.

Dat hoeft gelukkig dus niet meer, want met de KARPERBUDGETPOINT Cadeaubon schiet je altijd raak. Elke cadeaubon is voorzien van een unieke code, die het mogelijk maakt om het tegoed zowel online als in onze  winkel te spenderen. De waarde bepaalt u zelf, elk rond bedrag is mogelijk. De karperbudgetpoint cadeaubon kan niet ingeleverd worden voor contact geld. Deze bon wordt verstuurd per email en is zowel in onze winkel als online te besteden. Het perfecte cadeau!

 

Een mooi cadeau verzinnen lastig? Nee dus! Stuur de link door naar al je familie, vrienden, collega's, ... die nog opzoek zijn naar jou perfecte cadeau! 

 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.