CARP ZWOLLE 2020: Don’t miss it!

CARP ZWOLLE 2020: Don’t miss it!

Het grote aftellen is begonnen! Over enkele dagen open de deuren van de IJsselhallen zich voor de grootste en mooiste karperbeurs van Europa. Het gaat momenteel erg hard met de online kaartverkoop. Wil je zeker niet misgrijpen, zorg er dan voor dat je je kaarten op tijd in huis hebt! Bovendien profiteer je met een e-ticket van een aantal hele leuke voordelen.

Koop je kaarten online en maak kans op een visvakantie

Wanneer je vóór donderdag 30 januari om 18:00 uur je kaarten voor vrijdag 31 januari online koopt, speel je automatisch mee voor een super prijs van een weekje vissen op CARPFARM LAKE in Nederland die beschikbaar is gesteld door The Carp Specialist. Win jij deze prijs, dan ga je niet alleen, maar samen met een vriend of vriendin een week lang gratis vissen!

Koop je online kaarten voor zaterdag 1 februari vóór 17:00 uur op vrijdag 31 januari, heb je een kans om te winnen, samen met een vriend/vriendin, een week gratis vissen op het Franse MICHÈLE’S LAKE eveneens beschikbaar gesteld door The Carp Specialist!

Wil je zondag 2 februari de beurs bezoeken? Koop dan online je tickets vóór 17:00 uur op zaterdag 1 februari, dan maak je kans om een schitterende gratis weekje vissen voor 2 personen te winnen op LE GRAND ETANG, eveneens in Frankrijk, nogmaals beschikbaar gesteld door ons vrienden van The Carp Specialist!

Wil jij dit gokje wagen, zorg er dan voor dat je je kaarten op tijd in huis hebt. Meer weten? Klik hier en lees er alles over .

Heb je je tickets al in huis? Claim dan nu je video’s

Met een e-ticket op zak heb je eigenlijk altijd prijs. Zodra je een kaartje online hebt aangeschaft ontvang je per mail een link naar de website van KWO. Nadat je hebt ingelogd kun je hier je 3 volledige films gratis bekijken. Dit zijn films zoals je ze gewend bent van de mannen van KWO. Vol passie, dikke bakken, handige tips en een flinke dosis humor! Heb jij je kaarten in huis, vergeet vooral niet je films te claimen!

Bespaar geld met je online kaarten

Of dit niet genoeg is, bespaar je met een digitaal kaartje ook geld. Online koop je een kaart voor 13 euro terwijl je hiervoor aan de deur €16 euro moet betalen. Is toch weer een heerlijk bakkie koffie, een frietje of misschien wel een lekker biertje!

Onlinekaartjes mag je uitprinten maar je kunt ze ook tonen op je smartphone. Je hoeft niet in de rij te gaan staan bij de kassa maar kunt meteen doorlopen naar binnen.

CARP ZWOLLE 2020 vindt plaats op vrijdag 31, zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 in de IJsselhallen in Zwolle. Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur.

Wil jij meer weten over de 26e editie van CARP ZWOLLE, neem dan gerust een kijkje op onze website. Je vindt ons op www.carpzwolle.nl. Kaarten zijn te bestellen op www.carpzwolle.nl/nl/tickets

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.