Carp Zwolle: It's gonna be GRADE!

Carp Zwolle: It's gonna be GRADE!

In het weekend van 3, 4 en 5 februari is het weer zover: de 'Season's Kick-off' op Carp Zwolle 2017'! STRATEGY zal prominent aanwezig zijn en je de nieuwste producten presenteren.

Stand 422 is 'the place to be' tijdens Carp 2017
Stand 422 is 'the place to be' tijdens Carp 2017

We kunnen je met trots melden dat we ons gamma weer flink hebben uitgebreid. Om alvast een indruk te krijgen volgt hieronder een sneak-peek van een aantal schitterende, maar bovenal bijzonder innovatieve producten.

Met ‘Grade’ spreken wij onze ambitie uit om de absolute innovator in het high performance segment te zijn. Dit is niet slechts de zoveelste ‘high end range’, maar een volstrekt uniek concept waarin gekozen is voor maximaal comfort, alleen de allerbeste materialen en het typische samenspel tussen elegantie, 2-tone design en een modieus ontwerp. Het innovatieve, modulaire systeem zorgt ervoor dat alle elementen binnen deze productgroep naadloos op elkaar aansluiten.

Grade Pride Storage Bag L en XL

Pure Elegantie
Pure elegantie!


Onze absolute trots als het om karpertassen gaat. Bij deze Storage Bag is daadwerkelijk alles uit de kast gehaald om de beschikbare ruimte zo effectief mogelijk te maken. De ervaren karpervisser zal in deze tas vinden waar hij al zo lang naar op zoek is!

• Zeer luxe afwerking en uitstraling door 2-tone kleurstelling
• Hoogste kwaliteit, robuuste ritsen
• Stevige hardcover
• Waterafstotende binnenvoering
• Zeer draagvriendelijke, comfortabele handvatten en schouderband.
• Kliksysteem om deksel overeind te houden
• Zo ontworpen dat alle typen ‘Grade’ pouches er perfect in passen

Grade Pretorian Back Pack

Grade Pretorian Back Pack
Prachtige maar vooral supergebruiksvriendelijke rugzak


Een absolute lust voor het oog. Het Strategy development team heeft al haar ervaring in deze rugtas gelegd. Een rugtas met een perfect formaat die prettig te dragen is en neergezet kan worden als een normale tas. Heeft genoeg ruimte om alle benodigdheden voor een dag of nacht vissen mee te nemen. Voorzien van handige klikkers zodat ons innovatieve ‘ Safe Guard Bankstick System’ op eenvoudige wijze aan de rugzak kan worden gehangen. Middels twee lange straps de mogelijkheid om onze nieuwe ‘Chaser Rolable Unhooking Mat’ onder de tas te dragen.

• Zeer luxe afwerking en uitstraling door 2-tone kleurstelling
• Hoogste kwaliteit, robuuste ritsen
• Stevige hardcover
• Waterafstotende binnenvoering
• Zeer comfortabele schouderbanden en dik gevoerde achter-/rugzijde.

Naast deze fantastische tassen zijn er nog een aantal prachtige items binnen de Grade range die tijdens de beurs op onze stand aanwezig zijn.

Pole Position

Ook op het gebied van end-tackle hebben we zeker niet stilgezeten, want we kunnen met trots melden dat we weer een aantal zeer innovatieve producten aan ons ‘Pole Position’ pakket hebben toegevoegd!

Het Central Shocker System

Het Central Shocker System
Veelzijdig, uniek en uitermate effectief!

Het Strategy Central Shocker System is het meest veelzijdige inline loodsysteem op de markt. De unieke, door Strategy ontworpen insert sluit naadloos aan bij het lood en biedt de mogelijkheid om de rig vanuit het daadwerkelijke centrum van het lood te laten vertrekken. De innovatieve QC Shocker Swivel speelt daarbij een belangrijke rol aangezien daarmee een shockereffect gecreëerd kan worden en het loodsysteem bovendien uitermate veilig wordt. Het lood is aan de randen van de bovenzijde schuin afgevlakt, zodat de rig niet onnodig ver boven de bodem komt te staan. De speciale combinatie van semi-harde insert en speciale QC Shocker Swivel staan garant voor een uiterst effectieve inhaking en tweemaal zo snelle beetregistratie.

Geheel vernieuwde Carp Lead Range

Inline Grippa Shocker lood met een uniek profiel!
Inline Grippa Shocker lood met een uniek profiel!

Een range van verschillende typen lood (zowel inline- als wartelloden) waarmee elke visser uit de voeten zal kunnen. Er is gekozen voor loodvormen die het minst gevoelig zijn voor in de war raken tijdens het inwerpen. De inline versies zijn voorzien van een unieke shocker insert die de karper vrijwel geen kans/mogelijkheid meer biedt om het gewicht van het lood te gebruiken en zich van een ingeprikte haak te ontdoen. Dergelijke kant-en-klare, anti-tangle, shocker inserts zijn uniek in de markt. Buiten de wat meer gangbare flat pear loden, brengen wij ook grippa-versies voor situaties waarin maximale weerstand/grip op de bodem vereist is (denk bijvoorbeeld aan het vissen op rivieren). Alle loodtypen zijn verkrijgbaar in onze uiterst zorgvuldig samengestelde camouflagekleuren. Met deze twee varianten kun je op elk bodemtype aan de slag.

Line Aligners

Het stijve materiaal sluit naadloos aan op de haak en een effectieve inhaking is gegarandeerd
Het stijve materiaal sluit naadloos aan op de haak en een effectieve inhaking is gegarandeerd.

Het is belangrijk dat een aligner niet te slap is en op dit punt onderscheidt onze aligner zich. Het stijve materiaal sluit naadloos aan op de haaksteel en een effectieve inhaking is garandeerd. Daarnaast is deze aligner de meest subtiele op de markt. Met de twee goed gecamoufleerde kleuren kun je op elk bodemtype uit de voeten. De ‘shorty´ versie is uitermate geschikt voor langstelige haken en de ‘medium’ versie is ideaal voor kortstelige haken. Verkrijgbaar in: Translucent Green and Translucent Silt.

Weight Screw

De Weight Screw voor een perfecte presentatie!
De Weight Screw voor een perfecte presentatie!

Om de zinkende boilie en de daarboven staande pop-up goed tegen elkaar aan te houden en ervoor te zorgen dat het geheel niet gaat drijven, wordt dikwijls een loodhagel gebruikt. Deze wordt op de hair, tegen de onderkant van de zinkende boilie, geknepen. Het gebruik van deze loodhagel zorgt er echter voor dat de snowman eigenlijk nooit echt mooi rechtop komt te staan en dus schuin gaat staan. Dat maakt het voor de karper veel moeilijker om het haakaas op te nemen. Om een soepele aasopname te garanderen, heeft Strategy de Weight Screw ontwikkeld. Dit handige tungsten gewichtje met een ideale, platte vorm. Kan op eenvoudige wijze in de onderkant van de boilie gedraaid worden. De platte vorm van het gewichtje zorgt ervoor dat de snowman perfect recht staat en dat de boilies niet meer gaan schuiven op de hair.

Knot Protector Sleeve

Geen haperende lijnen meer!
Geen haperende lijnen meer!

Bij het vissen met een voorslag dient deze altijd door middel van een knoop aan de hoofdlijn te worden bevestigd. Deze knoop zorgt vaak voor irritaties, vooral tijdens het werpen en uitvaren. De hoofdlijn blijft dan geregeld achter de voorslagknoop hangen en dit resulteert dikwijls in het verslepen van je lood tijdens het uitvaren of het haperen van de lijn tijdens de worp. Strategy heeft speciaal voor dit probleem de innovatieve Knot Protector Sleeve ontwikkeld. Deze handige, subtiele sleeve kun je eenvoudig over je knoop schuiven en daarmee is het probleem van een haperende lijn verholpen!

Strategy Stamina Strip-!T 35 lbs

Stamina Strip-!T

STAMINA is inmiddels een begrip als het gaat onderlijnmateriaal en STAMINA STRIP-!T zal dit zeker gaan versterken. Dit gecoate onderlijnmateriaal heeft een extreem sterke en matte coating. Ondanks de sterkte van de coating is deze met behulp van de SMARTTool eenvoudig te strippen.

Eenvoudig te strippen met de SMARTTool
Eenvoudig strippen met de SMARTTool.

De coating zorgt ervoor dat zelfs tijdens extreme worpen de onderlijn niet in de waar raakt. Daarbij brengt het semi-stijve materiaal je rig altijd weer effectief in positie; ideaal als je last hebt van kreeft of dwergmeerval. De kern is uiterst soepel en bezit dezelfde matte kleur. Naast de 25lbs is er nu ook een 35lbs versie. Ideaal voor zware omstandigheden zoals de rivier- en de obstakelvisserij.

Tungsten Putty Holder Small

De innovatieve Putty Holders

Een prachtig, maar vooral innovatief product is de Strategy Tungsten Putty Holder. Ze zijn eenvoudig op je onderlijn te schuiven. Met een klein beetje putty vul je de Putty Holder. Je rig ligt nu mooi ‘pinned down’ op de bodem en je creëert een contragewicht waardoor de haak sneller in prikpositie komt. Je rig wordt zo een stuk effectiever! Door de ribbeltjes in de Holder blijft de putty erg goed zitten en zelfs tijdens de dril verlies je de putty niet! Naast de ‘Large’ Putty Holder is er nu ook een ‘Small’ versie verkrijgbaar.

Pointed Braid Cutter

Slechts 10cm lang!
Slechts 10 cm lang!

De Strategy Pointed Braid Cutter is de ideale tool voor het knippen van vrijwel elke gevlochten lijn. De speciale, gekartelde bladen zijn uiterst scherp en duurzaam, en door het volledig unieke design ligt deze cutter heerlijk in de hand. Bovendien past hij perfect in je tacklebox. Aangezien hij er ook nog eens geweldig uitziet, is dit een absolute must-have voor elke karpervisser. Slechts 10cm lang! 

Strategy Sti Alarms

STi Alarms

Sti 3+1 draadloze set - De Sti 3+1 draadloze beetmelderset zit boordevol innovatieve eigenschappen en combineert moderne techniek met een fraai uiterlijk. De Sti is uitgerust met talloze slimme gadgets zoals een teruglooptoon, multi-color LED’s en uiteraard volume, toon en gevoeligheid. De beetmelder en receiver zijn los verkrijgbaar zodat men ook de mogelijkheid heeft om een set geheel naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld 1+1, 2+1 en 4+1 sets. Extra ruimte voor een 4e beetmelder is al gereserveerd in de hardcase van de 3+1 set. Iedere beetmelder heeft zijn eigen gecodeerde frequency om storing te voorkomen. De beetmelders zijn heel eenvoudig met de receiver te koppelen en worden geleverd met extra 6cm verwisselbare snag-ears.

Kleding

Strategy Bivvy Hoody en Pants

Strategy Bivvy Hoody en Pants

Heerlijke warme en comfortabele kleding voor aan de waterkant. Extra ritsen voor het veilig opbergen van sleutels, gsm en andere belangrijke items. Daarnaast uitgevoerd in een mooi ´two tone design´.

60% katoen / 40% polyester
• Zak aan de zijkant, voorzien van een rits
• Extra nekbescherming tegen kou en wind
• Perfect draagcomfort

Product Catalogue 2017

Deze geheel vernieuwde en fraai vormgegeven Strategy productcatalogus is tijdens Carp Zwolle gratis op onze stand af te halen.  

Tip’s & tricks

Koen Koops, Pieter van de Werfhorst en Saron Debets zullen alle drie de dagen aanwezig zijn. Zij laten je graag alle bovenstaande nieuwe producten in de praktijk zien en geven je uiteraard meer uitleg als je dat wilt.

We zien je graag in Zwolle!
We zien je graag in Zwolle op stand 422!

Team Strategy

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.