Carpcamp Etang d’Ourscamp 2

Carpcamp Etang d’Ourscamp 2

In de eerste week van augustus, van maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus, organiseert SKV-karpertrips in samenwerking met Carpcamps een karperkamp in Frankrijk. De plaats van dit kamp is Chiry-Ourscamp, in het Noorden van Frankrijk. Op het complex van Etang d’Ourscamp zal meer 2 geheel voor het kamp gebruikt gaan worden.

Skv karpertrips

Met een maximum van 6 koppels op een water van 11 hectare is er genoeg plek voor iedereen. Het is de bedoeling dat de ontvangst op maandag plaats gaat vinden. Ieder koppel verzorgt zijn eigen reis naar de locatie toe. Bij aankomst van alle koppels zal er een gezamenlijk ontvangst plaats vinden, zullen de stekken verdeeld worden en krijgt ieder persoon een goodiebag mee om te gebruiken gedurende de week.

Tijdens deze week zijn er ook nog mooie prijzen te winnen. Om ieder koppel zoveel mogelijk vistijd te gunnen, is er een boodschappenservice en kan iedereen op zijn eigen stek het avondeten koken. 

Skv karpertrips Frankrijk

De week wordt begeleidt door ervaren “Ourscamp” vissers die dagelijks langs komen voor tips en tricks. Aan het einde van de week is er een afsluitende bbq in de lodge. 

Wilt u deelnemen aan dit evenement of wilt u meer informatie, neem dan contact op met SKV-karpertrips via info@skv-karpertrips of via telefoonnummer 06-31646130

Voor meer informatie: www.skv-karpertrips.nl
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.