The Carp Specialist stelt u voor aan de eerste ‘karpercamper’ ooit: de CarpVan!

The Carp Specialist stelt u voor aan de eerste ‘karpercamper’ ooit: de CarpVan!

Voor veel karpervissers is een (buitenlandse) visvakantie één van de hoogtepunten in het visseizoen. Naast de visserij vanuit de eigen tent of slaapaccommodatie zoals cabin of gite aan het water is The Carp Specialist erg blij om u vanaf het 2016 seizoen de CarpVan te presenteren. Een unieke camper die speciaal afgestemd is op de wensen en behoeften van de moderne karpervissers… zo verandert vrijwel elke visstek eenvoudig van ‘bivvystek’ naar camperplaats voor visser met vismaat of familie. Ideaal wanneer u prijs stelt op meer luxe en privacy op uw visstek, en bovendien eenvoudig te besturen met een ‘gewoon’ rijbewijs!

 

 

Bas van Klaveren: “Toen Ruben, de bedenker van de CarpVan, ons benaderde met zijn idee waren we direct razen enthousiast. Vissen vanuit een accommodatie is niets nieuws, maar vaak zijn deze bezet of zijn ze net niet gelegen aan de hotspot van een water. Met de CarpVan camper is vrijwel elke karperstek te bevissen met net dat beetje extra comfort… een prachtige uitkomst wanneer u prijs stelt om meer luxe!” 

 

 

Lijkt het u leuk om eens een weekje op karpervisvakantie te gaan met de CarpVan? Surf dan nu naar www.thecarpspecialist.nl/betaalwater/carpvan.

 

thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-L2
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-S1
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-L3
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-L5
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-L1
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-L4
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-S4
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-S2
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-S3
thecarpspecialist-carpvan-karpercamper-S5
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.