CC Moore aanwezig op Kortrijk (B) Hengel-Expo 2019

CC Moore aanwezig op Kortrijk (B) Hengel-Expo 2019

Op 9 en 10 november is CC Moore aanwezig op de tweejaarlijkse Hengel-Expo te Kortrijk. Je kan er ons ruim terugvinden op de stand van onze dealer Hooked. Wij brengen een mooi algemeen aanbod uit het uitgebreide CC Moore assortiment mee, en er zijn bovendien tal van interessante demo’s te zien (zelfs speciaal voor de wedstrijdvissers). Graag tot ziens op de Hooked stand 4179 in hal 4.

Bijna terug van weggeweest : NS1 Dumbell Wafters

Ze komen er weldra terug aan, de favoriete hookbaits van velen, Northern Specials in Dumbell Wafter versie. Dit in de kleuren wit, geel, roze en oranje. Wie deze speciale hookbaits nog niet kent, moet haast op de maan leven. In 2009, tien jaar terug dus reeds, voor het allereerst op de markt gebracht door CC Moore, volgens een mythisch recept uit de jaren ’90 waarmee enkele karpervissers uit het Noordwesten de moeilijkste waters kraakten. En dit op single hookbaits van deze succesvolle pop up.

Van de Northern Specials waren de laatste jaren enkel nog pop ups in diverse kleuren en formaten in ons gamma te vinden, op veler verzoek brengen we nu dus ook de dumbell wafterversie terug tot leven!

CC Moore NS1

Om dit te vieren verloten wij binnenkort via onze Benelux FB pagina 4 stuks NS1 pakketjes van telkens een pot NS1 Wafters + 50ml NS1 Hookbait Booster.

Onder de bezoekers van de Hengel-Expo verloten we nog eens vier van deze NS1 pakketjes die afgehaald kunnen worden aan onze stand.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.