Doe nog steeds je voordeel met de CC Moore boilie bulkdeals!

Doe nog steeds je voordeel met de CC Moore boilie bulkdeals!

Als een van de eersten introduceerde CC Moore zijn spraakmakende bulkdeals, waarbij je Engels topkwaliteitsaas in bulk kan aankopen, aangepast aan Beneluxmarktprijzen. En dat bleek meteen een schot in de roos!

Heel wat karpervissers in België en Nederland kozen er dan ook voor  om aan de slag te gaan met CC Moore klassiekers als Live System, Odyssey XXX, Equinox, of de vorig jaar op de markt gelanceerde Pacific Tuna boilies.

Pacific Tuna

En ook dit jaar kan het weer! Dankzij de bulkdeals kan je je seizoen volledig inplannen, zonder je nog zorgen te hoeven maken over goed, kwaliteitsvol aas. En dit zonder heel erg diep in je beugel te moeten tasten. Ook wie nog een zomertrip/-campagne op de planning heeft, kan met deze bulkdeals straks beslist zijn / haar voordeel doen!

Nederland en België

De bulkdeals kunnen alleen worden gesloten via de CC Moore dealers in België en Nederland. Bij hen kan je vanaf heden terecht voor het bestellen - zonder extra verzendkosten (!) - van de deals van 50 of 100 kilo. Deze aanbiedingen gelden voor Shelflife boilies in 15-18 en 24 mm of  Freezers (let op: freezers worden verzonden voor eigen risico…) in 15 of 18 mm. En geloof het of niet: de prijzen beginnen bij slechts € 6,- per kilo!

Nadere informatie

Voor nadere vragen, of bijvoorbeeld het adres van een winkelier bij jou in de buurt die deze bulkdeals voor je kan verzorgen, kun je terecht op de Facebook- en/of Instagram pagina’s van CC-Moore, of stel je vraag rechtstreeks aan: benelux@ccmoore.net

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.