CC Moore Elite pop ups populairder dan ooit tevoren!

CC Moore Elite pop ups populairder dan ooit tevoren!

Hoevelen onder jullie hebben niet een of meerdere potjes CC Moore pop ups in de tas zitten, ongeacht het aas(merk) dat jullie gebruiken? En dat is niet zo verwonderlijk: net zoals alle andere CC Moore producten zijn de pop ups van uitmuntende kwaliteit, bovendien op-en-top rond, drijven ze als geen ander en blijven ze ook ongeëvenaard langdurig aan de hair zitten (zonder aan drijfkracht in te boeten). Wat meer is, al de CC Moore pop ups worden nog door de CC Moore staff zelf gerold, met grote boilietafels dus.

Golden Spice
De Golden Spice

Naast de vermaarde Northern Specials, en de pop ups van de vier CC Moore boilie ranges Odyssey XXX, Live System, Equinox en Pacific Tuna (verkrijgbaar in de standaard boiliekleur, maar sinds vorig jaar ook in het wit) is er ook nog de Elite Range. En net die laatste willen we van Carpfeeling uit eens extra belichten.

“CC Moore’s Elite pop ups zijn uitgekiende combinaties van flavours en attractors, in een passende kleur, verwerkt tot gevaarlijke bommetjes boordevol onweerstaanbare attractie.”

De Elite Range aan Pop Ups en bijhorende Booster Liquids werden door de CC Moore aastechneuten zo ontworpen om dikke vissen jagers te voorzien van wat ze over de plas graag een specialist hookbait system noemen. Simpel uitgelegd: uitgekiende combinaties van flavours en attractors, in een passende kleur, verwerkt tot een gevaarlijk bommetje boordevol onweerstaanbare attractie. Kortom, voor de serieuze visser die enkel het beste aan de waterkant wil.

Dirk Bouweraerts met een mooie spiegel, gevangen op de Acid Pear pop up
Dirk Bouweraerts met een mooie spiegel, gevangen op de Acid Pear pop up

In de Elite Range van CC Moore zitten momenteel vier combo’s die een intens aantrekprofiel hebben op de diverse chemoreceptoren van onze vriend karper:

- Acid Pear: oranje kleur, bevat een extreem hoge dosis aan CC Moore’s unieke Acid Pear blend, een ongewone combinatie waar reeds talloos veel karpers voor de bijl op gingen.

- Dairy Supreme: subtiel washed out roze kleur, gecreëerd rond de ooit zo vermaarde Geoff Kemp Dairy Supreme formule, ook weer de nummer één keuze van heel wat big fish anglers.

- Golden Spice: washed out oranje, een schitterende combinatie van een zoete kruidenblend, een absolute favoriet bij o.a. Geert Ooms (sorry makker J).

- Citruz Zest: washed out geel, een sterke zesty, tropisch fruit en citrus combo, vaak geïmiteerd nooit geëvenaard, dit is de originele citrus pop up en nog steeds the one!

Dairy Supreme Booster
Dairy Supreme Booster

Alle pop ups in de Elite Range zijn in de volgende verpakkingen verkrijgbaar:

-       12mm: bevat 45 pop ups
-       14mm: bevat 35 pop ups
-       18mm: bevat 25 pop ups
-       +13-14mm: bevat 35 pop ups en alle CC Moore pop ups met een + bevatten extra drijfkracht

Citruz Zest
Citruz Zest

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.