Citruz: Een compleet pakket aan attractief aas

Citruz: Een compleet pakket aan attractief aas

De temperaturen lopen steeds verder terug en daarmee is het zaak om effectief en attractief te vissen op de juiste plekken. Iets wat daarbij zeker in orde moet zijn is je aaskeuze. Een aantal jaren geleden werd de Citruz boilie door NashBait ontwikkeld en al snel bleek dat deze boilies en pop-ups een ongekende vangkracht hadden, met name ook in de koudere maanden. Mede dankzij een uniek blend aan fruitflavours heeft dit aas zich de afgelopen jaren bewezen als winteraas pur sang. Om je nog meer keuze te bieden bij je aaspresentatie hebben we de afgelopen jaren diverse nieuwe Citruz producten ontwikkeld. Hierdoor kan je niet alleen in de wintermaanden, maar het hele jaar je slag slaan. Hieronder hebben we een aantal van deze producten voor je op een rij gezet. Welke past het beste bij jouw visserij?

Citruz Pop-ups en Wafters

De orignele Citruz pop-ups zijn bijzonder effectief en zitten al bij veel vissers in de tas. Dat is niet voor niets, want deze aasjes hebben al talloze mooie vangsten opgeleverd. De pop-ups en wafters zijn verkrijgbaar in diverse diameters en zowel in de opvallende roze/pastel kleuren als opvallend wit. Met de bijgeleverde Citruz spray kan je het aas desgewenst nog meer attractie meegeven.

Citruz pop-ups en wafters

Citruz Pellets

Speciaal voor het gebruik in de koudere maanden hebben we de Citruz Pellets ontwikkeld. Deze speciale pellets bevatten weinig olie en zijn zeer goed bruikbaar in de winter. De Citruz Pellets zijn beschikbaar in 2mm en 6mm en ideaal om te gebruiken in PVA sticks of zakjes.

Citruz pellets

Citruz Boilies & Flakes

De zinkende Citruz boilies zijn verkrijgbaar in 12mm,15mm, 18mm en 20mm. Deze boilies zijn zowel verkrijgbaar in de roze/pastel kleurige variant als de witte variant. De Citruz boilies worden geleverd in zakken van 1 kg en zijn ook leverbaar in de ‘Flake’ uitvoering. Deze gecrushte boilies zorgen ervoor dat de karpers lang blijven azen op dit aantrekkelijke aas.

Citruz Boilies

Citruz Spod Syrup

Met de Citruz Spod Syrup kan je uiteraard je spodmixen voorzien van een extra dosis attractie en te zorgen voor een fruit explosie op de stek. Daarnaast kan je de Spod Syrup ook gebruiken om bijvoorbeeld je boilies en PVA zakjes in te gluggen en te soaken. De opvallend gekleurde Spod Syrup zal deels op de bodem neerslaan waardoor de karpers een extra aasstimulans krijgen. Onze Spod Syrups worden geleverd in jerrycans van 1 liter zodat je er maximaal gebruik van kunt maken.

Citruz Cultured Hookbaits

De Cultured Hookbaits bieden je een enorme dosis attractiviteit. De kern van de Cultured Hookbait bestaat uit een Citruz boilie of pop-up. Hieromheen zijn diverse lagen aan Citruz poeder gevormd die langzaam oplossen onder water. Een deel van het poeder zal opstijgen naar de hogere waterlagen en het andere deel zal rondom het haakaas komen te liggen op de bodem. Hierdoor zal de karper in verschillende waterlagen op jouw aas geattendeerd worden.

Citruz Cultured Hookbait

Citruz Liquids

Er zijn een aantal vloeibare additieven beschikbaar binnen de Citruz range. Met de Citruz Concentrate spray geef je zelf je aas een extra dosis attractiviteit mee. Je kunt deze spray bijvoorbeeld ook gebruiken om je Zigbugs in te sprayen zodat de karpers niet enkel visueel worden getriggerd tot een aasopname. Daarnaast hebben we ook de Citruz Bait Soak waarin je jouw aas kunt soaken of dippen.

Citruz Concentrate spray

Zoals je ziet is de Citruz range erg uitgebreid en kan je er alle kanten mee op. Heb je nog geen kennis gemaakt met deze Citruz? Check de producten dan snel bij je lokale Nash dealer. Wil je meer informatie? Check dan de social media kanalen van Nash voor diverse filmpjes en uitleg. Succes!

www.nashtackle.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.