Nieuws van Nash: uitbreiding Citruz range!

Nieuws van Nash: uitbreiding Citruz range!

De Citruz boilies van NashBait zijn de laatste jaren enorm populair geworden onder een groot deel van de karpervissers en zeker in de koudere maanden. Dat is natuurlijk niet voor niets, want deze fruitige boilies en pop-ups lijken het overal goed te doen en hebben al veel vissers prachtige karpers opgeleverd. Goed nieuws voor de liefhebbers van de Citruz aasjes, want de range is nu uitgebreid met nog meer prachtige producten!

Cultured Pop-ups

Eerder dit jaar verschenen al de Cultured Hookbaits en vanaf nu zijn deze roze haakaasjes ook verkrijgbaar als pop-up. De Cultured Pop-ups zijn opgebouwd uit een airball pop-up met een hoog drijfvermogen. Daaromheen worden tijdens een uniek proces meerdere laagjes van een enorm attractief poeder gevormd. Eenmaal onder water brokkelen deze laagjes langzaam af waardoor ze een bedje aan attractief aas rondom je haakaas vormen. De Cultured Pop-ups zitten vol met organische verbindingen, aminozuren, vitaminen en mineralen die voortdurend worden vrijgelaten en een hoge aantrekkingskracht hebben op de karpers. De Cultured Pop-ups zijn verkrijgbaar als 15 en 20mm. Je dient er wel rekening mee te houden dat ze groter uitvallen door de oplosbare mantel.

Schraap wat van de mantel voordat je de pop-up monteert

Als je zo’n Cultured Pop-up wilt bevestigen raden we je aan om gebruik te maken van een Bait Screw. Deze bevestig je op de haak en daar draai je de pop-up op. Doordat de Cultured Pop-ups zijn voorzien van een oplosbare mantel is het verstandig om een klein beetje van de mantel af te schrapen met een boilienaald of schaartje. Hierdoor zal de Bait Screw volledig in de pop-up draaien en blijft er geen ruimte over als de mantel is opgelost. Zie hiervoor de onderstaande afbeelding.

Bait Screw

Nu ook in het wit!

Voorheen waren de Citruz boilies enkel verkrijgbaar in een mix van twee kleuren roze, maar nu zijn ze er ook in de witte kleur. De boilie is natuurlijk even attractief als de roze variant en is een echte eye catcher die je in ieder jaargetijde kunt inzetten. De kleur wit doet het goed op veel wateren en de karpers lijken een voorkeur te hebben voor dit visuele aas. Vis de Citruz boilies los of combineer ze met andere aassoorten zoals bijvoorbeeld de roze Citruz boilies of de Scopex Squid boilies. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1 kg en in de volgende maten:  12mm, 15mm, 18mm en 20mm.

Citruz, nu ook in het wit

Attractieve pellets

Pellets doen het goed in ieder jaargetijde en zijn natuurlijk perfect te gebruiken in combinatie met PVA bags, stick- en spodmixen en ook bij het gebruik van een voerboot. Daarom hebben we nu een speciale Citruz pellet ontworpen die goed oplost bij lage watertemperaturen en is doordrenkt met de bekende liquids uit de Citruz boilierange. Tevens zijn ze door een poeder van Citruz boilies gehaald waardoor ze perfect aansluiten bij je boilies en pop-ups. De pellets zijn verkrijgbaar als 2mm en 6mm in verpakkingen van 900 gram.

Citruz pellets

Citruz Spod Syrup

Als je op zoek bent naar een maximale boost voor je aas dan is de nieuwe Citruz Spod Syrup wat je nodig hebt. Deze bulk liquid wordt geleverd in een literverpakking en natuurlijk bestaat deze ‘siroop’ uit dezelfde attractors en liquids als de rest van de Citruz range. Ook qua kleur is hij zeker niet te missen! De Syrup is zeer zoet, PVA vriendelijk en biedt een enorme boost aan attractie en smaak op je stek. In de Syrup zitten niet alleen vloeistoffen verwerkt, maar ook hetzelfde ‘bruisende’ poeder dat je kent van onze Cultured Fizzing Stick Mix. De Citruz Spod Syrup is uitstekend te gebruiken in combinatie met PVA of een (sloppy) spod mix bij het ziggen of spodden.

De nieuwe Citruz Spod Syrup

Zoals je ziet zijn er enkele zeer interessante producten toegevoegd aan deze toprange en daarmee is hij nu nog veelzijdiger geworden. Ben je nog op zoek naar een (instant) aas voor de koudere maanden? Geef de Citruz dan zeker een kans, de karpers zullen je dankbaar zijn ;)

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.