De karpervisserij is in al haar facetten aanwezig op beurs Utrecht

De karpervisserij is in al haar facetten aanwezig op beurs Utrecht

Zowel de echt allrounder als de specialist komt op de Hengelsport- & Botenbeurs, die van 2 t/m 4 december in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt, volop aan zijn of haar trekken. Het karpervissen zal vol in de schijnwerpers staan met de beurs in een beurs, CarpSquare, met voerbotendemonstraties en natuurlijk de aanwezigheid van tal van specialisten die je alles kunnen vertellen over hun tips & trucs.

Hieronder een tweede greep van de bedrijven die op de beurs te vinden zijn.

Hengelsport Van de Ven

Hengelsportzaak van de Ven is gevestigd net buiten het centrum van Dordrecht in de wijk die grenst aan de achterzijde van het centraal station. Vrij parkeren kan in de diverse straten rond de winkel. Van Aas tot en met Weegschalen bieden de winkel en de stand op de beurs in Utrecht alles wat je als karpervisser maar kunt wensen. Website: www.hengelsportzaak.com.

Hengelsport Vught

Op de stand van Hengelsport Vught op de Hengelsport- en Botenbeurs vind je het assortiment karperartikelen van een gezamenlijke groep winkels: te weten Hengelsport Vught, Tiel, Geleen en Utrecht. Op de beurs kun je profiteren van aanbiedingen van artikelen van o.a. Nash, JRC, Fox, Trakker en Gardner. Website: www.hengelsportvught.nl.

Karperfilmpjes.nl

Een website met informatieve filmpjes over het karpervissen in de Benelux en het buitenland, over materiaal, over het vangen van grote karper, met onderwaterfilms en rond het thema humor in de karpervisserij. Website: www.karperfilmpjes.nl.

De KSN

Op de beurs wordt duidelijk dat de KSN commissie Jeugd ook in 2017 onverminderd door gaat met het organiseren van toffe evenementen voor alle jeugdige karpervissers in Nederland. Zo organiseren ze een fantastische jeugddag op 15 januari 2017! Je kunt deelnemen aan praktijkgerichte workshops van echte karpercracks van onder andere het PB Products team en het TTB Baits team. ’s Middags geeft niemand minder dan Michiel Pilaar een lezing, waarin hij je vertelt over zijn hedendaagse visserij. Website: www.deksn.nl.

Laars en Co.

De R zit weer in de maand. De laarzenspecialist is er helemaal klaar voor. Zij adviseren je graag bij de aanschaf van een paar laarzen of warme schoenen om mee te vissen. Bij Laars & Co heb je de keus uit diverse modellen. Met de kwaliteit, het draagcomfort en service zoals je al jaren van ze gewend bent. Website: www.laarsenco.nl.

Leonard Sports

De Mega Tablets zijn perfect voor het grote water, ze creëren een langdurig Fizz effect, tijdens dit proces komen er verschillende toevoegingen (pellets, chrushed pop-ups) omhoog die vervolgens rond zweven. Fizz Trails versie geeft een extra spoor van kleuren en flavours boven de voerplek. De Cloud Tablets simuleren een azende karper op de bodem, een fijne wolk van stoffen komen vrij van de bodem. Website: www.leonardsports.nl.

Mac Fishing

Het Sundridge Siberian warmtepak uit het programma van Mac Fishing is al meer dan vijftien jaar een topper onder de warmtepakken. Het model is tijdloos, met de fleece gevoerde kraag waar je lekker in kunt weg kruipen en de heerlijk warme gevoerde steekzakken waar je je handen in kunt warmen. Website: www.macfishing.nl

Mario’s Tackle

Bij de webshop van Mario's Tackle ben je op het juiste adres voor de beste producten op karpergebied. Een assortiment dat zorgvuldig is samengesteld door Mario Taal met producten die hij in zijn eigen visserij ook gebruikt of zou gebruiken. Website: www.mariostackle.nl.

Mega-Fish

In Merksem bij Antwerpen biedt De Mega-Fish liefst 2500 vierkante meter winkelplezier en ook op de Hengelsport- en Botenbeurs pakt de winkel flink uit met o.a. nieuwe producten voor het karpervissen van Fox en Zebco. Website: www.demegafish.be.

Nash Tackle

Nash presenteert op de beurs voor het komende seizoen nieuwe bivvies, stretchers, karperstoelen, kruiwagens, landingsnetten, de nieuwe Pursuit karperhengels en spodhengel, tassen, rugzakken en nog veel meer. Website: www.nashtackle.co.uk.

Paddy Hengelsport

Nieuw bij Paddy Hengelsport voor het komende seizoen zijn onder meer de Mad Hi-T beetverklikkers die geleverd worden als set met drie of vier beetverklikkers en een ontvanger. Voor deze beetverklikkers zijn er ook beschermende covers beschikbaar.
Website: www.paddyhengelsport.nl.

Piet Vogel Rigsolutions

Middelmatige materialen en slecht geknoopte rigs worden genadeloos afgestraft. Finetuning van de rigs en materialen is belangrijker dan ooit tevoren. Alle details moeten perfect zijn. De kwaliteit en effectiviteit van de Piet Vogel range is altijd gegarandeerd. Website: www.rigsolutions.nl.

Pro Line

Pro Line introduceert twee nieuwe smaken op CarpSquare voor het seizoen 2017. Eén ervan is de Crunchy Belachan & Krill, een boilie die gedurende de testfase zowel instant als met behulp van een voercampagne het verschil wist te maken! Website: www.proline-products.nl.

Publishing House – De Karperwereld

Dé Karperwereld is vrijwel zeker het langst bestaande specialistische karpermagazine voor de karperscene in Nederland en Vlaanderen. Trendsettend en altijd kritisch! Lees over de bekendste en zwaarste karpers, over de nieuwste onderlijnsystemen en alle trucs die een moderne karpervisser toepast. Websites: www.hengelsporthuis.com en www.dekarperwereld.nl.

Pure Fishing

Met merken als JRC, Greys, Hardy, Chub, Penn, Berkley, Mitchell, ABU Garcia en Spiderwire levert deze groothandel alles wat je in je hart als karpervisser zou kunnen wensen. Let dit jaar vooral op de nieuwe Direct Connect CM90 karperlijnen van Berkley, plus de afgeleiden daarvan, en de nieuwe Penn Affinity II karperwerpmolen. Website: www.nl.purefishing.com.

Raven Fishing & Outdoor

De dagen en nachten worden kouder, de winter staat voor de deur. Een prachtige periode om te vissen. Bereid je goed voor wanneer je naar de waterkant gaat en kleed je warm aan! Op de stand op de beurs, maar ook in de webshop, de vier grote winkels en in het experience center biedt Raven een ongekend aanbod aan kleding en artikelen voor het karpervissen. Website: www.raven.nl.

Rebelcell

De krachtige li-ion accu's zijn uitgebreid getest in de praktijk door veeleisende karpervissers. Belangrijkste voordelen zijn tot 70% besparing in gewicht, meer power en constante stuwkracht tot de accu leeg is, levensduur tot tien seizoenen lang en tot 50% besparing in de jaarlijkse accukosten. Website: www.rebel-cell.com.

RidgeMonkey

Ridgemonkey is een trendsetter op het gebied van handige tools voor de moderne karpervisser. Met handige items zoals een tosti ijzer, watervoorziening en portable stroom unit, maken ze het outdoor leven een stuk gemakkelijker. Website: www.ridgemonkey.co.uk.

Roned Sportfishing Spanje

Bij enigszins goede omstandigheden komen bij Roned, naast grote karpers, echt alle weken meervallen van 80 tot 120 pond op de boot. Het is misschien moeilijk voor te stellen maar deze vissen hebben dan een respectabele lengte tussen circa 175 en 225 cm. Website: www.ronedspanje.nl.

Sensas

De serie Grab & Go van Starbaits bestaat uit veertien verschillende smaken en deze boilies doen hun werk op alle soorten water. Ook voor langere campagnes zijn ze prima te gebruiken. Naast de boilies, vind je in de serie Grab & Go ook bait boosters en boosted boilies voor nog meer mogelijkheden aan de waterkant. Website: www.sensas.com.

De Snoekbaars Hengelsport

De Snoekbaars behoort tot de tien grootste hengelsportzaken van Nederland. Zij hebben niet alleen 43.000 producten op voorraad verdeeld over de achthonderd vierkante meter grote shop. Je kunt hier ook terecht voor advies en ze hebben een servicecenter voor onderhoud. Website: www.snoekbaars-hengelsport.nl.

Special Carp

Geen spiegelkarper is hetzelfde, dat maakt het herkennen van elke (individuele) vis mogelijk. Dat maakt deze vis ook zo ontzettend bijzonder. De schub- en spiegelkarpers worden binnen het eigen bedrijf gekweekt. Hierdoor kunnen zij je karpers aanbieden waar Special Carp helemaal achter staat. Website: www.special-carp.nl.

De Sportvisser – Den Haag

De Sportvisser Den Haag is een allround hengelsportwinkel in Den Haag. Het is tevens de oudste hengelsportwinkel van Den Haag en omstreken. De nadruk van het assortiment, zo zal ook op de beurs blijken, ligt op kwaliteitsartikelen voor het karpervissen, witvissen, roofvissen en zeevissen. Website: www.desportvisserdenhaag.nl.

Spro – Strategy

Het nieuwe Extreme Heavy Flex van Strategy onderscheidt zich op meerdere punten van de reeds op de markt aanwezige unleaded leaders. Zo heeft het een hoger soortelijk gewicht en zinkt het dus nóg sneller. De soepelheid is werkelijk fenomenaal. Het is extreem schuurbestendig en goed te splicen. Website: www.strategycarp.eu.

Top Secret

Top Secret levert boilies, carp nuggets, (poeder)dips, end tackle van La Carpe Anglaise, pop-ups, stickmixen, PVA-vriendelijke soaks en flavours, speciaal haakaas, kleding, toevoegingen en lokvoerproducten voor andere vismethoden dan het karpervissen. Website: www.topsecretholland.nl.

Trakker

Trakker is een bedrijf met een rijke historie. Die geschiedenis is belangrijk voor het bedrijf maar ze kijken ook altijd vooruit naar de toekomst. Nieuw voor het komende seizoen zijn een hele reeks Tempest bivvies, diverse comfortabele karperstoelen, diverse tassen en nieuwe kleding. Website: www.trakkerproducts.co.uk.

Voerboot4U

De vijftiende editie van Carpsquare en Voerboot4u is hier ook aanwezig! Je kunt ze hier vinden langs de demovijver voor een testvaart met één van de voerboten. Maak hier kennis met een primeur voor Voerboot4U, de Nanotec Pro in carbon uitvoering! Website: www.voerboot4u.nl.

Zebco

De Radical Punkey Monkey boilies en pillows zijn een opvallende verschijning op de stand van Zebco, ook de bijbehorende dips, (neon) pop-ups, neon poeder, spray en kubusvormige aasvormen zijn inmiddels beschikbaar. De Radical Warchild 3G is een nieuwe, slanke karperhengel met een semiparabolische actie. Website: www.zebco-europe.com.

Natuurlijk zijn er nog veel meer hengelsportzaken, groothandels en fabrikanten met materialen voor het karpervissen te vinden op de beurs, dit was slechts een klein deel van het beschikbare nieuws. De komende weken volgt er meer nieuws, een compleet overzicht van de standhouders vind je op de website van de beurs.

Hengelsport- en Botenbeurs 2016

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: vrijdag 2 december t/m zondag 4 december 2016
Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl
Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.