De nieuwe Corkball Roller van CC Moore

De nieuwe Corkball Roller van CC Moore

Kurkbal pop ups met de hand rollen kan een frustrerende en tijdrovende klus zijn. Zeker als je consequent dezelfde hoeveelheid deeg rond je kurk wil rollen. Om nog maar te zwijgen om het eindresultaat stuk voor stuk egaal rond te krijgen. Wie een beetje met het rollen van kurkbal pop ups vertrouwd is, kent het scenario dat we schetsen zeker. Wie ze nog niet in zijn visserij inzette, zal nu misschien denken: en dan? Waarom moeten die balletjes allemaal zo goed als identiek zijn? Wel, als ze dat niet zijn loop je straks continu met je rigs te klooien. Putty bijvoegen of afpulken om je rigs toch maar kritisch uitgebalanceerd te krijgen… 

Dankzij CC Moore’s gloednieuwe Corkball Roller zijn die frustraties straks compleet verleden tijd. Voortaan rol je 100% consistente haakaasjes, keer op keer; met dezelfde hoeveelheid deeg rond het kurk, en ronder dan je ze ooit met de hand kan krijgen. En dit – vergeef ons de woordspeling – in een handomdraai.

De nieuwe Corkball Roller van CC Moore

Of je nu pop-ups of wafters rolt, food baits of fluoro’s, ieder balletje komt er rond en gelijk als de rest uit. Dit voorjaar verkrijgbaar!

#Corkballroller #Comingthisspring #Mooremeansmore

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.