De producten van 2Carp-Products

De producten van 2Carp-Products

Het bedrijf 2Carp-Products is in 2015 ontstaan door een fusie tussen de twee bedrijven ‘Particleshop’ en ‘CarpMax’. De karpervissers Roy Haghuis en Martin Rijsman besloten toen de handen ineen te slaan en gezamenlijk verder te gaan met een bedrijf dat zich volledig richt op het gebied van aas. Logisch, want met deze twee mannen aan het roer is er een flink aantal jaar aan aaservaring gebundeld. We laten de mannen aan het woord:

“Kwalitatief hoogwaardig aas staat zeer hoog in het vaandel bij karpervissend Nederland. Dit geldt niet alleen voor de freezerbaits en de shelf-life boilies, maar uiteraard ook voor de particles. 2Carp-Products voldoet volledig aan deze wens en we hebben een ruim assortiment samengesteld dat bol staat van kwalitatieve en verse producten. Voor elk wat wils! 


De boilies van 2Carp-Products worden gedraaid uit unieke mixen en staan al jaren garant voor veel succes

De freezerbaits en shelf-life boilies van 2Carp-Products zijn stuk voor stuk uniek en zijn bedacht en ontwikkeld door een team van ervaren karpervissers. Er wordt niet met een basismix gewerkt en elke boilie heeft dan ook zijn eigen samenstelling. Daarnaast worden alle mixen al meerdere jaren gedraaid, waarbij ze zichzelf continu blijven bewijzen en al een ongekende hoeveelheid karper op de mat hebben gebracht!

Om jullie een beeld te geven van dit aas willen we drie boilies uitlichten.

Garlic&Shrimp-eXtreme

Een ieder kent wel de alom bekende RR Garlic boilie, wie heeft er geen vis op gevangen? Toch vonden wij dat er iets miste aan deze oude versie van de boilie. Daar zijn we in de loop van de jaren mee aan de slag gegaan wat uiteindelijk resulteerde in de huidige vorm van deze boilie. Een erg subtiele mix, bestaande uit verschillende vismelen, diverse amino’s en een flinke dosis garnaal. Uiteraard is hieraan een behoorlijke hoeveelheid knoflook toegevoegd. Deze boilie is met recht dan ook één van de toppers geworden binnen ons assortiment.


Een oude bekende in een nieuw jasje: De Garlic&Shrimp-eXtreme

P.N. Activity

Onder onze Duitse klanten is deze boilie absoluut favoriet, eigenlijk een ‘zekerheidje’. De P.N. Activity is een boilie waarmee gedurende langere tijd kan worden gevoerd dankzij een uitgebalanceerde mix van o.a. zalmmeel , grove bestanddelen en een groot aantal zorgvuldig toegevoegde liquids. De grove structuur van deze boilie zorgt ervoor dat deze liquids, amino’s en eetlustopwekkers goed uitlekken. Samen met één van de beste Salmon flavour van dit moment zorgt dit er voor dat de P.N. Activity een boilie is die absoluut een meerwaarde kan zijn binnen je visserij.


De favoriet van onze oosterburen: de P.N. Activity

Cocos/Banana

Deze boilie is samengesteld uit redelijk grove bestanddelen, waardoor het uitlekken van de liquids en cocosmelk optimaal is. Een toevoeging van verschillende Cocos producten en zoetstoffen zorgt voor een aangename zoet-romige smaak. De Cocos/Banana heeft ook nog eens een spierwitte kleur waarmee de visuele attractie ook maximaal is. Een boilie die instant erg goed inzetbaar is, maar ook zeer zeker zijn mannetje staat op voerstekken. In combinatie gevist met een eiwitrijke boilie zoals bijv. de Red Pepper uit ons assortiment kan dat nog weleens voor aangename verassingen zorgen. Wij adviseren dan wel om de Hoeveelheid Cocos/Banana in dat geval op een verhouding van 1/3 te houden van de hoeveelheid eiwitrijke bollen.


De Cocos/Banana is een opvallende boilie met een zoet-romige smaak

De volledige boilierange van 2Carp-Products is verkrijgbaar in 14, 20 & 24mm (andere diameters of dumbells op aanvraag). De boilies worden verpakt in 2,5 kg zakken. Daarnaast hebben we nog een ruim assortiment aan andere producten zoals baitsmokes, pop-up’s, particles, stickmixen, liquids, dips etc.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd geraakt? Bekijk en/of bestel ze dan via onze webshop: www.2carp-products.com

Uiteraard zijn we ook te volgen via social media:
Facebook: https://www.facebook.com/2CarpProducts
Instagram: https://www.instagram.com/2carpproducts

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.