Dit weekend 20% korting bij Originals

Dit weekend 20% korting bij Originals

De nieuwe Nederlandse aasfirma Originals pakt dit weekend uit met een supergaaf kortingsweekend. Je ontvangt aankomende vrijdag, zaterdag en zondag maar liefst 20% korting op het volledige assortiment! En dat betekent dubbel voordeel want je ontvangt je bestelling begin volgende week al bij je thuis, en dat scheelt je dit weekend flink wat gesleep met zware tassen en dozen vol voer.

Wil je nu extra voordelig kennis maken met het kwaliteitsaas van Originals of heb je afgelopen jaar reeds kennis gemaakt en wil je dit jaar grote hoeveelheden Originals aas inslaan? Dan is dit het perfecte moment! Twintig procent korting op het volledige assortiment betekent letterlijk twintig procent korting op alles! Van de Scopex, Liver Squid, Maple Pistache tot de populaire Milky Banana range, dit weekend koop je ze tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Profiteer van 20% korting op het gehele assortimentProfiteer van 20% korting op het gehele assortiment

Bestellen doe je gemakkelijk en snel vanuit huis op www.original-boilies.com. Bijvoorbeeld terwijl je lekker op de bank ligt of aan de koffietafel zit met je mobieltje in je handen of met de laptop op schoot.

Twintig procent korting op het volledige assortiment is geldig van vrijdag 3 februari tot en met zondag 5 februari. Check voor meer informatie www.original-boilies.com

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.