DK Carpfoods

DK Carpfoods

DK Carpfoods is een nieuw aasmerk in de markt ontstaan door de steeds groter wordende vraag naar vis klare producten (Ready to Fish) waaronder partikels. De grootste drijfveer om dit merk te gaan voeren is ontstaan uit de liefde voor het karpervissen en met name het aas wat daarvoor gebruikt wordt. Het gemak van het meteen vissen en voeren zonder dat je het zelf klaar moet maken is de laatste jaren steeds groter geworden. Doordat veel mensen tegenwoordig een drukke baan hebben, geen zin, tijd of kennis hebben van het bereiden van partikels hebben wij dit voor ze gedaan. Naast kant en klare producten kunt u uw producten ook droog bij ons inkopen.

Dks Carpfoods

Waarom DK Carpfoods?

Al een aantal jaren worden er ready to use partikels verkocht in winkels, maar deze zijn naar ons idee niet vers genoeg. Ze zijn vaak te duur of bevatten niet de juiste verhoudingen. Wij hebben onze jarenlange ervaring (20 jaar) gebruikt om een goed product af te leveren die aan ieders wens en portemonnee voldoet.

Dks Carpfoods2

 Kwaliteit en versheid 

Omdat de versheid van onze producten van een erg hoog niveau is hebben we van de ready to fish artikelen maar een beperkte voorraad . Wij hebben een levertijd van 1 tot maximaal 2 werkweken waardoor het eindproduct dus altijd super vers is. Dit ruik en proef je en zal zorgen voor betere vangsten, daar zijn wij van overtuigd!

De meeste grote aasproducenten produceren vooruit en wanneer de meeste mensen vissen, in de zomer periode, koop je dus een product wat een half jaar oud kan zijn. Uiteraard kan dit niet de bedoeling zijn al helemaal niet voor de welzijn van onze onderwater vrienden. Voor onze Ready to Fish partikels maken wij gebruik van natuurlijke conserveringsmiddelen met een eetlustopwekker die de smaak en kwaliteit van het  product niet aantast maar juist versterkt!

Dks Carpfoods3

Droge Partikels

 Onze partikelmix is werkelijk een super combinatie van de vele soorten partikels die er in de markt verkrijgbaar zijn. Deze mix houdt de karper wel even bezig op je stek vanwege de grote diversiteit en maten van de mix. Zoals eerder aangegeven zijn wij liefhebber en gaan we voor de hoogst haalbare kwaliteit tegen een eerlijke prijs en niet de hoogst haalbare marge!! Want hoe meer soorten hoe duurder het product is natuurlijk. De ingrediënten lijst is zo lang ga er maar even voor zitten: Tijgernoten, hennepzaad, mais , tarwe, maples peas, dunpeas, groene en gele erwten, cardi, dari, sorgum , vitsen, linsen, paddy rijst, koolzaad, kanariezaad, haver, koolzaad, gele millet en lijnzaad!!

Dks Carpfoods4

Pellets

Verder kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten vis, trouvit en halibut pellets zowel feed als ook hook pellets.

Meer weten: www.karperbudgetpoint.nl

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.