Estate Lake in het pakket van The Carp Specialist

Estate Lake in het pakket van The Carp Specialist

Op korte reisafstand van Parijs creëerde de Franse adel in de achttiende en negentiende eeuw vele paleizen. Met Versailles als bekendste paleis, en vele honderden in de nabije omgeving, vormden deze prachtige domeinen het weekend- en zomerverblijf voor de welgestelden van die tijd. Er werd gejaagd, gefeest, gewerkt op de omliggende landerijen én er werd gevist (voor de maaltijd).

Estate lake Frankrijk
In één woord; Schitterend!!

Ook op Estate Lake, op slechts anderhalf uur westelijk van Parijs gelegen, vond dit 'adelijke leven' plaats. Het handgegraven Middeleeuwse meer van zo'n 6,5 hectare op het immense landgoed is eeuwen gebruikt voor de karperkweek. Na een bijzonder succesvolle ‘fieldtest’ afgelopen juli in 3 nachtjes precies 30 karpers tot ruim in de dertig pond vingen, wisten we genoeg… Met trots presteren wij u Estate Lake: een Noord-Frans 'actie-water' met gloednieuwe faciliteiten, een tweetal luxe accommodaties, 9 stekken (voor max. 7 vissers) en topvissen tot maar liefst 25kg. Geniet van rust, ruimte, luxe en actie op dit royale domein. The Carp Specialist heet u van harte welkom op Estate Lake!

 

 

Wil je meer lezen over Estate Lake of lijkt het je leuk voor dit water te boeken? Klik dan hier.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.