Exclusief CC Moore aanbod: Dairy Supreme Power Pack!

Exclusief CC Moore aanbod: Dairy Supreme Power Pack!

CC Moore heeft een offer you simply cannot refuse. Om het nieuwe jaar samen goed in te zetten komt de Engelse aasgigant met een heel interessante Dairy Supreme Power Pack deal, bestaande uit een potje Dairy Supreme pop ups (12mm, 14mm, 18mm of, de extra drijfkrachtige versie, 13-14mm +), 50ml Dairy Supreme Booster Liquid, en nog een potje Lactose Concentrate B+ (50g). De normale aanbevolen verkoopprijs voor dit alles bedraagt 26,62 euro, nu gaan deze packs voor slechts 19,99 euro de deur uit! Doe er je voordeel mee!

Dairy Supreme Bait Booster
Dairy Supreme
Lactose Concentrate B+


De lichtroze Dairy Supreme pop-ups uit de CC Moore Elite Range zijn sowieso gekend als uitmuntende karpervangers, en al helemaal in de koudere tijd van het jaar. En de gouden combinatie zoals CC Moore ze u nu voorschotelt leverde al heel wat CC Moore boys talloze karpers op, en niet de minste! Kijk maar eens mee naar enkele spraakmakende Benelux vangsten!

De actie loopt vanaf heden tot 11 februari 2017 en dit bij de volgende deelnemende CC Moore winkeliers:

  • Hengelsport Utrecht - Utrecht (NL)
  • Fauna Hengelsport – Raamsdonksveer (NL)
  • Toko Hengelsport – Maastricht (NL)
  • Carpcube – Brugge (B)
  • Hengelsport Waasland – Sint-Niklaas (B)

Hoe je deze drie producten best samen kan inzetten tonen we je in onderstaand filmpje:

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.